Women's March: Προφανώς και η Rihanna είχε το καλύτερο outfit

H Rihanna εμφανίζεται πιο cool από ποτέ στο Women's March της Νέας Υόρκης.
Ανάμεσα στα εκατομμύρια διαδηλωτών που περπάτησαν στο Women's March στο όνομα της ισότητας των φύλων, η Rihanna βρέθηκε να το κάνει με τον πιο στιλάτο τρόπο (ειλικρινά, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο). Βγαίνοντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου και μπροστά από το Trump Tower, η Riri πόζαρε με ένα total pink look που ήταν αδύνατο να μην ξεχωρίσει.

Φορώντας ένα έντονο ροζ φούτερ που έγραφε "This Pussy Grabs Back" και ένα πανέμορφο τούλινο φόρεμα της σχεδιάστριας Molly Goddard, διαδήλωσε πάνω σε ένα ζευγάρι ανοιχτές ροζ γόβες στιλέτο. Ίσως όχι η πρώτη επιλογή υπόδησης για διαδήλωση και μάλιστα μεγάλη, αλλά τα κατάφερε ανάμεσα στο πλήθος μια χαρά. Ρίχνοντας ένα λεοπάρ γούνινο κασκόλ στον ώμο της και με ένα μαύρο δερμάτινο γάντι δεν έδειχνε να κουράζεται ούτε να κάνει πίσω.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις Αργότερα το ίδιο βράδυ, φόρεσε το Dior T-shirts της που γράφει "We Should All Be Feminists", μέσα από ένα blazer με ρίγες και άλλαξε τις ροζ γόβες με Timberland μποτάκια.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις

Αργότερα το ίδιο βράδυ, φόρεσε το Dior T-shirts της που γράφει "We Should All Be Feminists", μέσα από ένα blazer με ρίγες και άλλαξε τις ροζ γόβες με Timberland μποτάκια.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης badgalriri (@badgalriri) στις
πηγη

LADYLIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου