«Άγγελος» της Victoria’s Secret υπερασπίζεται το δικαίωμα της στο δημόσιο θηλασμό: Όταν έκανα topless φωτογραφίσεις δε τους πείραζε (Photo)

Η Νοτιοαφρικάνα Candice Swanepoel είναι ίσως από τα πιο διάσημα και όμορφα μοντέλα του οίκου Victoria’s Secret.
Η 28χρονη Νοτιοαφρικανή έχει κοσμήσει τις πασαρέλες του κόσμου με την παρουσία της ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες φωτογραφήσεις, πολλές εκ των οποίων με εσώρουχα.
Φέτος έγινε για πρώτη φορά μητέρα και, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα έβαλε με όσους είναι κατά του δημόσιου θηλασμού.

Αναλυτικά έγραψε:
Πολλές γυναίκες τη σήμερον ημέρα αντιμετωπίζουν δημόσιο εξευτελισμό όταν  θηλάζουν το μωρό τους σε δημόσιο χώρο ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τους ζητούν να φύγουν από το μέρος απλά επειδή ταΐζουν το βρέφος τους.
Στο λίγο καιρό που είμαι μητέρα, υπάρχουν άνθρωποι που με τη συμπεριφορά τους με έχουν κάνει να ντραπώ που θηλάζω σε δημόσιο χώρο αλλά ποτέ δεν τους είδα να έχουν πρόβλημα με τις γυμνόστηθες φωτογραφήσεις που έκανα στο όνομα της Τέχνης.
Ο κόσμος πλέον έχει συνηθίσει το γυμνό και τη βία μέσω των ΜΜΕ, γιατί πρέπει να ισχύει άλλο καθεστώς για το δημόσιο θηλασμό. Ο θηλασμός είναι κάτι φυσικό, όχι κάτι ερωτικό. Όσοι το θεωρούν λάθος ή απρεπές πρέπει να διδαχθούν για τα οφέλη του θηλασμού για τη μητέρα και το μωρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου