Η Taylor Swift έφαγε τη σκόνη της Selena Gomez

Τη σκόνη της Selena Gomez έφαγε η Taylor Swift αφού η πρώτη αναδείχθηκε η διάσημη με τους περισσότερους followers στο Instagram το 2016. Συγκεκριμένα η Gomez έχει 103 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους ενώ η Taylor Swift έχει 93,6 φίλους στο διαδίκτυο.
Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηλικίας 24 ετών, πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα φέτος, κυρίως εξαιτίας της περιοδείας της που ανέβαλε λόγω της κατάθλιψης που είχε ως απόρροια της μάχης της εναντίον της αυτοάνοσης νόσου του λύκου, η οποία την υποχρέωσε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Η Selena Gomez έβαλε επίσης φωτιά στο Instagram καθώς επιδόθηκε σε μια σφοδρή ανταλλαγή κατηγοριών με τον πρώην της φίλο, Justin Bieber.
slena2
Η πιο αγαπημένη φωτογραφία της Gomez συγκέντρωσε 5,9 εκατομμύρια «likes». Σε αυτήν ποζάρει προφανώς, κρατώντας ένα μπουκάλι αναψυκτικού.
slena3
Στα τέλη Νοεμβρίου, στην τελετή των American Music Awards απευθύνθηκε στους θαυμαστές της και αναφέρθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, όπου είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα»: «Δεν θέλω να βλέπω τα σώματά σας στο Instagram. Θέλω να βλέπω ό,τι υπάρχει εκεί» είχε τονίσει δείχνοντας με το χέρι την καρδιά της.
Ακολουθεί η ποπ τραγουδίστρια Ariana Grande με 89,6 εκατομμύρια φίλους και η Beyonce με 88,9, στη συνέχεια η Kim Kardashian και ο Cristiano Ronaldo.
slena1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου