Αυτός ο άντρας έγινε μοντέλο στα 60 του χρόνια!

Ένας συνταξιούχος απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Philippe Dumas είναι 60 ετών, ζει στο Παρίσι και το δικό του όνειρο να γίνει μοντέλο πήρε σάρκα και οστά.
Πριν από περίπου 7 μήνες δημιούργησε λογαριασμό στο Imgur και ανέβασε φωτογραφίες του σε διάφορες πόζες.

Το πρωτοποριακό στιλ του, τα τατουάζ του και η γενειάδα του τον έκαναν «διάσημο» στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να δουν τις φωτογραφίες του πάνω από 360.000 άτομα. Μάλιστα, στον λογαριασμό του είχε γράψει: «Είμαι συνταξιούχος, αλλά όχι και εκτός πραγμάτων. Δώστε μου μια ευκαιρία, για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής, δηλαδή να γίνω μοντέλο. Προλαβαίνω;». Ο ίδιος δεν περίμενε την μεγάλη ανταπόκριση από οίκους μόδας και πρακτορεία μοντέλων.
hipster2
Μέχρι στιγμής, έχει πάρει μέρος σε φωτογραφικές καμπάνιες για το πρακτορείο Getty και Joop! Homme.
hipster3
Μπορεί σήμερα ο Παριζιάνος να είναι μοντέλο, αλλά για 20 χρόνια δούλευε ως μάνατζερ σε παραγωγές ταινιών και πριν σε διαφημιστική εταιρεία.
Όσο για το πώς παραμένει τόσο γοητευτικός και γυμνασμένος ο ίδιος είπε στο περιοδικό Style Aria:
«Πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε ημέρες την εβδομάδα, κάνω άρση βαρών, cardio και λίγο μπαλέτο για διασκέδαση. Σχετικά με τη διατροφή μου, αν και αγαπώ το φαγητό, προσέχω πάρα πολύ για να μην παίρνω βάρος, τρέφομαι κυρίως υγιεινά, αλλά καμιά φορά ενδίδω και σε ένα χάμπουργκερ».
hipster5 hipster006 hipster7 hipster8 hipster1 hipster004



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου