Έκπληξη: 6 πολύ λάθος πράγματα που όλοι οι άντρες πιστεύουν για τις γυναίκες

Οι άντρες τις γυναίκες δεν πρόκειται να τις καταλάβουν και φυσικά να τις μάθουν ποτέ.
Όχι γιατί έχουμε κάνει καμιά ειδική συμφωνία, αλλά γιατί πολύ απλά είμαστε διαφορετικοί-κάτι που φυσικά κάνει τις σχέσεις μας άκρως ενδιαφέρουσες-. Kαι μπορεί εμείς να παραδεχόμαστε ότι δεν μπορούμε να σας ψυχολογήσουμε για κανένα λόγο, εσύ και οι υπόλοιποι του σιναφιού σου από την άλλη, υποστηρίζετε ότι ξέρετε τις γυναίκες απ’ έξω κι ανακατωτά! 
Έλα όμως που δεν πάει έτσι αγαπητέ μου γιατί πολύ απλά, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία εσύ πιστεύεις για τις γυναίκες, αλλά είναι εντελώς λάθος! Εμείς μαζέψαμε τα πιο βασικά από αυτά, γιατί δεν μπορούμε να ακούμε άλλες βλακείες… Ειλικρινά!
1.    Όποια παραδέχεται ότι της αρέσει το σεξ, είναι αυτομάτως «εύκολη»: Στο σημείο αυτό θα κάνουμε μία καταγγελία: Αν μία γυναίκα μιλάει ανοιχτά για το σεξ, αυτομάτως είναι… ελαφρών ηθών, αν από την άλλη ντρέπεται είναι ξενέρωτη! Ε μάλλον τα πράγματα δεν είναι έτσι και ήρθε η ώρα να το πληροφορηθείς. Όταν λοιπόν μία ενήλικη γυναίκα, κάνει μία φυσιολογική παραδοχή του τύπου: «Ναι παιδιά μου αρέσει το σεξ υπάρχει πρόβλημα»; τότε αντί να σκέφτεσαι τις γνωστές καφρίλες,   «πω φίλε πάω για πέσιμο θα μου κάτσει στάνταρ» να λες πάλι καλά που έχεις απέναντί σου έναν φυσιολογικό άνθρωπο. Εντάξει;
2.    Οι γυναίκες κλαίνε με το παραμικρό: Αυτή είναι η πιο κουλή και γελοία άποψη γιατί πολύ απλά ΔΕΝ κλαίμε τόσο συχνά όσο δείχνουν οι ταινίες (προφανώς). Επίσης είμαστε πολύ λιγότερο μελό απ’ όσο φαντάζεσαι, και πολύ πιο ψύχραιμες από σένα –γιατί εσύ πολύ απλά έχεις γεννηθεί πανικοβλημένος-. Ξέρεις για τι μπορεί να κλάψουμε; Για ένα ρούχο που δε βρήκαμε στο νούμερό μας, για το σπυρί στο μέτωπο και γιατί μας έχεις σπάσει τα νεύρα. Για μία τουλίπα που ανθίζει, για ένα ζευγάρι που ζει έναν ανομολόγητο έρωτα ( who cares) ή για τα λεφτά που στέρεψαν (θα βρούμε τρόπο εμείς), δε θα κλάψουμε ποτέ!





3.    Μας αρέσουν τα κακά αγόρια: Ναι στο σινεμά. Σε μία ταινία σίγουρα θα θέλουμε το γκόμενο που κερατώνει, πίνει και βαράει –γιατί πάντα έχει πάρα πολλά προβλήματα-αλλά αν καθόσουν έστω και μία φορά να δεις την ταινία μέχρι το τέλος, θα αντιλαμβανόσουν ότι το κορίτσι το παίρνει ο γλυκούλης ο οποίος την αγαπάει, δεν τη στενοχωρεί και τη φροντίζει. Οπότε με λίγα λόγια, αν είσαι ένα ακατέργαστο διαμαντάκι, και θέλεις να το παίξεις νταής, μην το κάνεις γιατί αφενός δε θα σου βγει και θα γίνεις ρόμπα, και αφετέρου δε θα σε πάρει καμία στα σοβαρά.
4.    Όλος ο κόσμος μας περιστρέφεται γύρω από σένα: Για κάποιες ίσως αυτό και να ισχύει, αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία αγαπητέ μου, ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Δεν είσαι τόσο σημαντικός, όχι τόσο όσο νομίζεις, και ούτε όταν βγαίνουμε για ποτό συζητάμε ακατάπαυστα για σένα και γενικά για άντρες! Βασικά συζητάμε για άντρες αλλά μάλλον όχι για σένα!
5.    Όταν  ντυνόμαστε πιο σέξι, δεν το κάνουμε για να βρούμε γκόμενο: Δεν ξέρουμε αν μπορείς να το αντιληφθείς, αλλά όντως κάποιες φορές ντυνόμαστε ωραία μόνο για εμάς! Και δεν το κάνουμε μόνο όταν βγαίνουμε με γυναίκες, αλλά ακόμα κι αν βγούμε με μεικτή παρέα, από την οποία δεν μας αρέσει κανένας. Δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν κάνουμε τα πάντα για τους άντρες. Τώρα αν έχουμε και τα τυχερά μας, είναι άλλο θέμα.
6.    Α και κάτι τελευταίο: Όταν είμαστε γλυκούλες μαζί σου, δε σημαίνει ότι σε θέλουμε κιόλας. Κάτι το οποίο υποθέτουμε ισχύει και για σένα. Είμαστε απλά ευγενικές κάτι που μάλλον παρεξηγείται κάποιες φορές. Μήπως να μάθεις να τα ξεχωρίζεις αυτά;
Κατηγορία: HOT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου