Τα «αγγελάκια» που άνοιξαν για πρώτη φορά τα φτερά τους

Καλλίγραμμα κορμιά, χρώμα και πολλή φαντασία είχε το φετινό σόου της Victoria's Secret στο οποίο έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά δύο νέοι «άγγελοι», η Gigi Hadid και η Kendall Jenner και αποθεώθηκαν.
Πρόκειται για την πιο σημαντική μέχρι στιγμής εμφάνιση της καριέρας τους και κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Ο ενθουσιασμός των 20χρονων κοριτσιών που έλαμπαν στα εντυπωσιακά εσώρουχα ήταν προφανής.

Τα ανερχόμενα αστέρια του μόντελινγκ έκαναν πασαρέλα με μεγάλα ονόματα όπως η Andriana Lima και η Lily Aldridge η οποία φόρεσε όπως είχε ανακοινωθεί ήδη το πολύτιμο σουτιέν των 2 εκατομμυρίων δολαρίων με τους 6.500 πολύτιμους λίθους Swarovski. Το περίτεχνο και πολύτιμο εσώρουχο έκλεψε τις εντυπώσεις και ήταν ένα από τα highlight της βραδιάς μαζί με τα σέξι κορίτσια που περπάτησαν στην πασαρέλα.
Στο λαμπερό σόου παραβρέθηκαν πολλοί celebrities και φυσικά δεκάδες φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία. Το σόου θα προβληθεί στις 8 Δεκεμβρίου από το CBS και αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές
Η νεαρή Gigi Hadid εμφανίστηκε άλλοτε ως μπλε πεταλούδα και άλλοτε ως... σέξι πυροσβέστης ενώ η Kendall ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες κάνοντας συνεχώς παιχνίδια με τον φακό. Παρά το άγχος που είχαν γι’ αυτή τη μοναδική εμφάνιση, τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις από τους άλλους «αγγέλους» της Victoria Secret λόγω της φρεσκάδας τους και της άνεσης που έδειξαν στην πασαρέλα και στα φλας των φωτογράφων που δεν σταμάτησαν λεπτό
Τα δύο κορίτσια είναι τα ανερχόμενα top models καθώς ήδη στην ηλικία των 20 έχουν καταφέρει και έχουν προτάσεις από τα μεγαλύτερα περιοδικά και πολύ γνωστούς οίκους ρούχων. Μέχρι στιγμής πάντως παραμένουν πιστές στην γνωστή εταιρεία εσωρούχων και απολαμβάνουν την φήμη τους που είναι πλέον παγκόσμια.
Gigi Hadid
Gigi Hadid
victorsecret2 victorsecret3 victorsecret4
Kendall Jenner
Kendall Jenner
victorsecret6 victorsecret7 victorsecret8 victorsecret9 victorsecret10
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου