Ξενάγηση στο σπίτι του Ρονάλντο Με τα επτά υπνοδωμάτια και τα οκτώ μπάνια

Οι φίλοι του Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από τον ίδιο τη βίλα που ζει ο άσος του ποδοσφαίρου. Ο Ρονάλντο άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του ή καλύτερα του παλατιού του και ξεναγεί στους χώρους που κοιμάται, τρώει και χαλαρώνει.
Το πολυτελές αρχοντικό βρίσκεται στη La Finca της Αλαρκόν μια ελίτ γειτονιά 10 χιλιόμετρα δυτικά της περιοχής Moncloa της Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο που κερδίζει 288.000 λίρες την εβδομάδα δίνει στους θεατές μια άποψη από το
υπνοδωμάτιό του, το σαλόνι και τον κήπο όπου ο γιος του μπορεί να προπονηθεί και να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. To 800 τετραγωνικών μέτρων κτίριο έχει επτά κρεβατοκάμαρες και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο με τρόπαια και έναν παιδότοπο, ενώ έχει μπορεί κανείς να δει τα αρχικά του σε διάφορες επιφάνειες. Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας περιγράφει την κρεβατοκάμαρα του ως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του καθώς εκεί ξεκουράζεται ώστε να προετοιμάζεται για τους αγώνες. «Ξοδεύω σχεδόν μισή ημέρα εδώ, επειδή για να παίζω καλά και να είμαι σε ένα καλό επίπεδο θα πρέπει να ξεκουράζομαι καλά» λέει ο ίδιος.
Η τραπεζαρία είναι ο δεύτερος πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού καθώς εκτός από ξεκούραση πρέπει να παίρνει καλά γεύματα. Η σωστή και υγιεινή διατροφή είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας του. «Το δεύτερο ή το τρίτο πιο σημαντικό μέρος για μένα είναι το μέρος όπου τρώω - όπου παίρνω το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο μου, επειδή τις περισσότερες φορές τρώω στο σπίτι» λέει. «Οι σεφ μου μαγειρεύουν απίστευτα πιάτα για μένα, γι 'αυτό είμαι έτσι» λέει εννοώντας την αθλητική φιγούρα του. Η ξενάγηση του Ρονάλντο τελειώνει με τον κήπο του που διαθέτει πισίνα και υδρομασάζ. Στο βίντεο φαίνεται επίσης ένα μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. «Και εδώ είναι που παίζει ποδόσφαιρο ο Κριστιάνο στα δίχτυα εκεί. Έχουμε επίσης ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, γιατί σύντομα θα είναι τα Χριστούγεννα»προσθέτει και εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα με ευτυχία.
OANS4 OANS3 OANS2 OANS1OANS0
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου