Φθινοπωρινή ισημερία 2015: Προσπαθήσετε για την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας

Μπαίνουμε και επίσημα στην έναρξη του φθινοπώρου στις 23 Σεπτεμβρίου, στις 11.25 πμ ώρα Ελλάδας, με τη φθινοπωρινή ισημερία, όπου ο Ήλιος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Ζυγού.

Ο Ζυγός σας ζητά να προσπαθήσετε για την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας, να συμβιβαστείτε για χάρη της ειρήνης και της συντροφικότητας.
Σε αυτό το χάρτη της φθινοπωρινής ισημερίας, ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου στο Σκορπιό, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία στην Παρθένο αλλά και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, ο οποίος είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό.





Το σύμπαν σας χαρίζει μεγάλη εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα για την επιδίωξη των στόχων σας. Οι οργανωτικές ικανότητές σας και οι ηγετικές σας δυνάμεις όχι μόνο ξεσηκώνουν τους άλλους αλλά και σας βοηθούν να πετύχετε ό, τι θέλετε. Όμως καταστάσεις ή σχέσεις του παρελθόντος μπορεί να ανακόψουν την επιτυχία σας, κι εσείς γίνεστε επαναστάτες, ακόμα και κακεντρεχείς, στην προσπάθειά σας να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας. Παράλληλα, η δυναμική όψη της αντίθεσης μεταξύ του Δία στην Παρθένο και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μη βασίζεστε στην υπερβολική αισιοδοξία σας και μην επιβάλετε τις πεποιθήσεις σας, θα διαβείτε θολά μονοπάτια και θα βρεθείτε στην ομίχλη.

ΚΡΙΟΣ

Υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ο συμβιβασμός και η συνεργασία με τους άλλους θα είναι δύσκολα. Μην αφήνετε τα κακεντρεχή λόγια σας να σας εξουσιάσουν, ασχοληθείτε μόνο με σημαντικά ζητήματα που εκκρεμούν.


ΤΑΥΡΟΣ

Αφεθείτε σε μια μικρή ρομαντική αποπλάνηση ή σε ένα καυτό φλερτ, θα σας πάνε στα ουράνια. Μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που έχει πραγματικά νόημα για εσάς.  Είστε σε σχέση; Πηγαίνετε ένα ταξίδι ή διασκεδάστε μέχρι το πρωί και ζήστε ξανά το πρωτόγνωρο πάθος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαίσθησή σας είναι πολύ έντονη, έτσι μην την παραβλέψετε και αφήστε την να σας καθοδηγήσει. Συμβουλή του Δία στον τέταρτο οίκο σας σε αντίθεση με το νεφελώδη Ποσειδώνα: Βγάλτε επιτέλους αυτά τα ροζ γυαλιά. Τα αστέρια σας κάνουν επιρρεπείς να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις, έτσι εξετάστε σε βάθος τόσο τα συν όσο και τα πλην των γεγονότων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον έντονο Πλούτωνα, δίνει στις συνομιλίες σας βάθος και πάθος. Αν έρθετε αντιμέτωποι με ένα πειστικό αλλά ασαφές επιχείρημα, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μην το λάβετε υπόψη σας, ίσως κάτι κρύβεται που δεν μπορείτε ακόμα να δείτε. Η διαπραγμάτευση είναι το κλειδί για να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

ΛΕΩΝ

Ίσως σας ζητηθεί από το σύμπαν να σκάψετε λίγο βαθύτερα σε σχέση με τα οικονομικά σας, εξετάζοντας μια στρατηγική λύση για να έχετε περισσότερα χρήματα. Αν και τώρα δεν θα έχετε χαρούμενη και ελαφριά διάθεση, σας είναι όμως ευχάριστο να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και την οικονομική σας ζωή. Όποια και αν είναι η περίπτωση, προσπαθείτε να είστε στην κορυφή και θα το πετύχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πηγαίνετε στα βαθιά, χάρη στον Δία στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, που σας δίνουν μια αύρα μαγνητισμού, ειδικά όταν αναζητάτε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Ξεχάστε τώρα τις λογικές συζητήσεις, θέλετε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους με ψυχή, λόγια με περισσότερο νόημα και πάθος. Έχετε δίπλα σας αυτό που πραγματικά αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ


Οι σχέσεις αντανακλούν τον καλύτερο αλλά και τον χειρότερο εαυτό των ανθρώπων κι αυτό σας το υπενθυμίζει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αντί να επιτίθεστε να περάσετε τις απόψεις σας, κάντε λίγο πίσω και περιμένετε, αργότερα θα διαπιστώσετε πόσο καλά κάνατε και συντελέσατε θετικά στη δημιουργία μιας «win-win» κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμμετέχετε σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, κάνετε ουσιαστικές και βαθιές συνομιλίες. Ίσως ένας φίλος σας χρειάζεται τη στήριξή σας και οι ενορατικές ιδέες σας, δίνουν φως στον πόνο της ψυχής του.Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας και να νιώθετε ενωμένοι σώμα-πνεύμα-ψυχή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Επισήμανση του Δία στο δέκατο οίκο σας σε αντίθεση με τον ασαφή Ποσειδώνα: Είστε σε κίνδυνο να υποκλιθείτε στις απαιτήσεις ενός συναδέλφου ή του αγαπημένου σας, ακόμα και σε βάρος των δικών σας προτεραιοτήτων. Είστε καλοπροαίρετοι και σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι», αλλά μαθαίνετε σιγά-σιγά ότι αργότερα θα αισθάνεστε άσχημα, αν προσφέρετε πάρα πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάληψη ρίσκου ενέχει σίγουρη επιτυχία, έτσι κάντε μεγάλα όνειρα και σύντομα θα υλοποιηθούν. Ο ανάδρομος Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας ζητά να κοιταχτείτε στον καθρέφτη, μπορεί να μη σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Εάν αισθάνεστε ότι κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα σας αποφεύγουν, αλλάξτε τη συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, συνειδητοποιείτε το τι σημαίνει πραγματικά να χαρίσετε την ψυχή σας και να ενωθείτε σε βάθος με κάποιον/α. Επαγγελματικά, έχετε τα μάτια σας στραμμένα σε μια συνεργασία ή συμφωνία που είστε αποφασισμένοι να επισφραγίσετε πάση θυσία. Σε περίπτωση που κάποια άτομα στέκονται εμπόδια στα μεγάλα σχέδιά σας, δεν φοβάστε να πείτε αντίο.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε ένα έντονο ένστικτο, ανακαλύπτετε την αλήθεια, και μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν είστε οι μόνοι που έχετε συναισθήματα. Αρκεί ένα διεισδυτικό βλέμμα σας και μια λέξη σας για να φέρετε κοντά σας ένα συνάδελφο ή αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσοχή σε όσους αναζητούν τη βοήθειά σας, μην παρασύρεστε από τους λυγμούς κάποιου, είναι η συμβουλή του Δία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα. Μη θυσιάζετε τις ανάγκες σας, παρασυρόμενοι από τη λύπη και τον οίκτο.

Πηγή:e-zwdia.gr

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
...
ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

 Την Δευτέρα χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον από το παρελθόν. Σε αυτή την συνάντηση μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλά κοινά και ότι μπορείτε να συνεργαστείτε στο μέλλον. Ωστόσο, μια πρόταση συνεργασίας ίσως φτάσει μια εβδομάδα αργότερα.  Την Τρίτη ίσως νιώσετε ενοχλημένοι από άτομα κύρους, ωστόσο δεν πρέπει να δώσετε μεγάλη διάσταση αν θέλετε να κατακτήσετε την επαγγελματική - κοινωνική θέση που ονειρεύεστε. Την Τετάρτη, προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας στην δουλειά, σε αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες αλλιώς θα εκραγείτε ή θα έχετε απρόσμενες αντιδράσεις. Από την Πέμπτη και για ένα μήνα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στο χώρο της εργασίας αλλά και να ξεπεράσετε τυχόν θέματα υγείας. Δεν αποκλείεται, το τελευταίο διάστημα να δημιουργήθηκαν προστριβές ή παρεξηγήσεις με κάποια πρόσωπα. Ωστόσο, από την Παρασκευή έως τις 2/11 θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να έρθετε πιο κοντά, αρκεί μόνο να το θέλετε και να εστιάσετε στην θετική πλευρά των γεγονότων.
 Ενώ το Σαββατοκύριακο αποφύγετε υπερβολές που μπορούν να επιβαρύνουν την υγείας σας.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

 Την Δευτέρα μην διστάσετε να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς. Ενδεχομένως, να μην δείτε άμεσα κάποιο αποτέλεσμα αλλά από 13-15/10. Την Τρίτη πιθανόν ένα επαγγελματικό σχέδιο να έχει διαφορετική τροπή.  Ενώ, την Τετάρτη φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε δημιουργικά χόμπι και όχι σε καταχρήσεις ή κακές συνήθειες. Το τελευταίο τετράμηνο αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή. Ορισμένοι ίσως να κάνατε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, όπως το να χωρίσατε ή δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση από το παρελθόν. Από την Πέμπτη έως τις 8/11, μάλλον ήρθε η στιγμή να ηρεμήσετε και να απολαύσετε ανέμελες στιγμές με το άλλο σας μισό. Ενώ οι αδέσμευτοι της παρέας ευνοείστε στον συναισθηματικό τομέα, αρκεί να δράσετε.  Στο χώρο της εργασίας μπορεί το κλίμα να ήταν τεταμένο και οι σχέσεις σας με συναδέλφους-συνεργάτες να πέρασαν από σαράντα κύματα. Όμως, από την Παρασκευή έως τις 2/11 σταδιακά ομαλοποιούνται με αποτέλεσμα να βρίσκετε και πάλι τις ισορροπίες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Το Σαββατοκύριακο ίσως να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για τον/την σύντροφό σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Την Δευτέρα  προσπαθήστε να επικοινωνήσετε ή να κάνετε επαφές με άτομα που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν σε νέα επιχειρηματικά σχέδια. Πιθανότατα μια οριστική απόφαση να δοθεί από 13-15/10. Την Τρίτη εμποδίζονται κάποια σχέδια, καθώς η οικονομική στήριξη δεν έχει φτάσει ακόμη. Την Τετάρτη πιθανόν να αισθάνεστε ψυχολογικά πιεσμένοι. Βέβαια, για να αποφευχθούν τα αιφνίδια ξεσπάσματα προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε εργασίες εντός και εκτός του σπιτιού. Από την Πέμπτη και για ένα μήνα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις με τον/την σύντροφο ή με κάποιο μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, διαπληκτισμοί και προστριβές δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν στην οικογενειακή στέγη. Δεν αποκλείεται, το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίσατε ορισμένες δυσκολίες ή εμπόδια στο να επικυρώσετε νέες συμφωνίες ή συμβόλαια. Από την Παρασκευή έως τις 2/11 σταδιακά βρίσκεται λύση στα προβλήματα σας, προκειμένου να προχωρήσετε ακάθεκτοι για να υλοποιήσετε στους στόχους σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως να αισθανθείτε ένα φρένο στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Την Δευτέρα προσπαθήστε να τρέξετε επαγγελματικές συμφωνίες/συνεργασίες, καθώς ενδέχεται να έχετε κάποια θετική εξέλιξη από 13-15/10. Την Τρίτη επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται σε τεταμένο κλίμα. Την Τετάρτη χρειάζεται να δώσετε την δέουσα προσοχή σε συζητήσεις και μετακινήσεις. Από 8/10 και για ένα μήνα γίνεστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπο και ιδιαίτερα με άτομα από το άμεσο περιβάλλον. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο για να μην προσθέσετε μπελάδες στο κεφάλι σας. Αν και το τελευταίο διάστημα οι παρεξηγήσεις ή οι παρανοήσεις διαδεχόταν η μια μετά την άλλη με τα μέλη της οικογένειας και ως επακόλουθο να υπήρξαν εντάσεις και καβγάδες στο χώρο του σπιτιού. Από την Παρασκευή έως τις 2/11 βελτιώνεται η επικοινωνία μεταξύ σας με αποτέλεσμα να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία και γαλήνη. Το Σαββατοκύριακο ίσως να είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Για αυτό το λόγο, αν είναι εφικτό αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με τον/την σύντροφο.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Την Δευτέρα κινητοποιηθείτε για να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες/ συνεργασίες ή μην διστάσετε να εκφράσετε νέες επαγγελματικές ιδέες σε φίλους και γνωστούς και που ξέρετε μπορεί να βρείτε ένα ισχυρό σύμμαχο στα όνειρά σας. Την Τρίτη χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και όταν διεκπεραιώνεται τα εργασιακά σας καθήκοντα. Την Τετάρτη προσοχή σε δαπάνες ή σε νέες οικονομικές συνεργασίες, έτσι ώστε να μην εξαπατηθείτε. Από την Πέμπτη έως τις 8/11 θα σας δοθούν ευκαιρίες να κλείσετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες και ως εκ τούτου θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Από την άλλη πλευρά, όμως θα υπάρχει μια τάση υπερκατανάλωσης, για αυτό θέστε κάποια όρια. Είναι πολύ πιθανόν, να αντιμετωπίσατε κάποια προβλήματα σε μετακινήσεις ή ταξίδια ακόμη και παρεξηγήσεις με κοντινά πρόσωπα και ιδιαίτερα με αδέλφια ή γείτονες. Όμως, από την Παρασκευή έως τις 2/11 σταδιακά ομαλοποιούνται οι προσωπικές σχέσεις αλλά και στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε πλέον να κινηθείτε ακάθεκτοι χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια στον δρόμο σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως υπάρξει μια ξαφνική τροπή σε οικονομικά ή συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Την Δευτέρα ίσως να έχετε κάποιες αμφιβολίες αν πρέπει να ζητήσετε οικονομική ή ηθική στήριξη από ένα οικείο πρόσωπο. Ωστόσο, εάν θέλετε να ξε- αγχωθείτε θα πρέπει να το πράξετε. Την Τρίτη για να μην υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί με τον/την σύντροφο ή τα παιδιά αποφύγετε να κάνετε σημαντικές, συζητήσεις αν είναι εφικτό. Την Τετάρτη ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή κάντε δραστηριότητες που σας αναζωογονούν. Διαφορετικά θα στρέψετε την ενέργειά σας σε λάθος πράγματα ή ανθρώπους. Από 8/10 και για ένα μήνα θα είστε οι πρωταγωνιστές σε οτιδήποτε και αν κάνετε καθώς θα μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Αυτό το διάστημα ευνοείστε στον συναισθηματικό τομέα. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να γίνεται πιο συναισθηματικοί και τρυφεροί με το άλλο σας μισό ή ακόμη και να οργανώσετε κάποιο ταξίδι για να ανανεώσετε την σχέση σας. Ενδεχομένως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να διαπιστώσατε μια στασιμότητα ή αναβλητικότητα σε οικονομικές συμφωνίες-συμβόλαια ή ακόμη και να υπήρξαν εντάσεις ή διαπληκτισμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς υπήρχε μια ασυνεννοησία στην επικοινωνία. Από την Παρασκευή έως τις 2/11 σιγά- σιγά αρχίζετε να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ αφού αποκαθιστώνται προσωπικές σχέσεις αλλά και υπογράφετε και οικονομικές συμφωνίες. Τέλος, το Σαββατοκύριακο ίσως ένα μέλος της οικογένειας να έχει την ανάγκη σας. 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Την Δευτέρα μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τυχόν νέες επαγγελματικές ιδέες αν έχετε. Αρχικά, μπορεί να μην ενθουσιαστούν αλλά αργότερα ίσως να αλλάξουν γνώμη. Την Τρίτη αποφύγετε συζητήσεις για ακίνητη περιουσία, κληρονομικά ή για επίλυση προσωπικών διαφωνιών, αν είναι εφικτό, διαφορετικά μπορεί τα πράγματα να μπλεχτούν χειροτέρα. Την Τετάρτη χρειάζεται να δώστε την δέουσα προσοχή σε θέματα εργασίας και υγειάς. Από την Πέμπτη έως τις 8/11 γίνεστε πιο εσωστρεφείς και πιο κλειστοί και περνάτε τους γύρω σας από κόσκινο, προκειμένου να καταλήξετε στο τι πραγματικά θέλετε. Δεν αποκλείεται, να υπάρξουν κάποιες μυστικές συναντήσεις. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ίσως να υποπέσατε σε επικοινωνιακά λάθη με αποτέλεσμα να υπήρξε μια στασιμότητα ή μια αναβλητικότητα σε προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια. Ωστόσο, από την Παρασκευή έως τις 2/11, σταδιακά επιδιώκετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις έτσι ώστε να πάρουν σάρκα και οστά τα σχέδια σας. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Την Δευτέρα ένα πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον ή από τα παλιά θέλει και έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει σε επικείμενες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί του. Την Τρίτη αποφύγετε μυστικές επαφές και συναντήσεις διότι θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Επίσης, σε συζητήσεις προσπαθήστε να είστε φειδωλοί και επιφυλακτικοί στα λόγια σας. Την Τετάρτη προσοχή στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Από 8/10 και για ένα μήνα αυξάνεται η κοινωνικότητα, η δημοτικότητα και η φήμη σας. Το τελευταίο διάστημα δεν αποκλείεται να προέκυψαν κάποια επικοινωνιακά λάθη, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις με φίλους, σύντροφο, παιδιά ή αδέλφια. Όμως, από την Παρασκευή έως τις 2/11, σιγά - σιγά ξεπερνάτε τυχόν δυσκολίες στην επικοινωνία. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή μια στήριξη εφόσον δεν έχετε οριστικοποίηση κάτι, διαφορετικά θα βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε συναισθηματικά ή οικονομικές.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Την Δευτέρα μπορεί να εισπράξετε πολλά λόγια του αέρα. Από την άλλη πλευρά, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» που ξέρετε την άλλη εβδομάδα οι υποσχέσεις που λάβατε ίσως να πραγματοποιηθούν. Την Τρίτη μην αναμίξετε φίλους με οικονομικά θέματα διότι θα δημιουργηθούν διαφωνίες και καβγάδες. Την Τετάρτη θα έχετε μια τάση για υπερβολή όπου θέλει προσοχή για να αποφευχθούν λάθη. Από την Πέμπτη έως τις 8/11 μπορεί να βρείτε στο δρόμο σας ανθρώπους που είναι έτοιμοι και θέλουν να σας βοηθήσουν. Ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι μέσα από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ή δραστηριότητες μπορεί να συναντήσετε το έτερον ήμισυ. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ίσως να προέκυψαν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με φίλους και συγγενείς, καθώς ήταν λίγο δύσκολο να συνεννοηθείτε. Βέβαια, από την Παρασκευή έως τις 2/11, σταδιακά θα επιλύσετε οποιαδήποτε διαφωνία ή προστριβή που δημιουργήθηκε μεταξύ σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιους στόχους αφού τα αγαπημένα σας πρόσωπα βάζουν ένα χεράκι για την υλοποίηση τους. Το Σαββατοκύριακο ίσως προκύψει κάποια ένταση ή λογομαχία με το άλλο σας μισό. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να υπερθεματίσετε το συγκεκριμένο γεγονός.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Την Δευτέρα μην πιστεύετε όσα άκουσε, αν δεν ελέγξετε την εγκυρότητα της πληροφορίας ή την σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Την Τρίτη αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις. Την Τετάρτη για να αποφευχθούν λάθη προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε και μην αγνοείται σημαντικές πληροφορίες ή λεπτομέρειες. Από 8/10 και για ένα μήνα μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή να προσεγγίσετε πρόσωπα που θα μπορούσαν να προωθήσουν ζητήματα καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μπορεί να οδηγηθήκατε σε επικοινωνιακά λάθη από βιασύνη ή απροσεξία και ως επακόλουθο να διαπληκτιστήκατε με σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας εντός και εκτός του σπιτιού. Ενδεχομένως, να τσαλακώσατε λίγο την εικόνα σας αφού η συμπεριφορά σας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον περίγυρο. Όμως, από την Παρασκευή έως τις 2/11, έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε οποιαδήποτε γκάφα αλλά και χρόνο για να προωθήσετε επαγγελματικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και ρεαλιστές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Την Δευτέρα μια τυχαία συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν συμβάλει να απαλλαγείτε από άγχος και στρες, καθώς βρίσκεται ιδέες για να ξεπεράσετε τυχόν οικονομικές δυσκολίες. Την Τρίτη μπορεί να συνειδητοποιήσετε την πραγματική εικόνα κάποιου συνεργάτη. Την Τετάρτη σε αγορές ή σε οικονομικές συνεργασίες απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες έτσι ώστε να μην εξαπατηθείτε αργότερα. Από την Πέμπτη έως τις 8/11 ίσως να δεχθείτε μια οικονομική βοήθεια από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όμως, μπορεί με αφορμή τα οικονομικά ή την ψυχολογική σας διάθεση να κλονιστεί κάποια προσωπική σχέση. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες υπήρξε μια αναστάτωση, καθώς κυριαρχούσε μια τάση υπερβολής διόγκωσης και καθυστέρησης σε επαγγελματικά σχέδια, ταξίδια ή ακόμη και ασυνεννοησία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, από την Παρασκευή έως τις 2/11, σιγά – σιγά προσπερνάτε επικοινωνιακά εμπόδια ή δυσκολίες, που ανέκυψε στο δρόμο σας. Δεν αποκλείεται, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Το Σαββατοκύριακο πιθανόν να θέλετε να βγείτε για να διασκεδάσετε.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Την Δευτέρα κάντε επαφές, επικοινωνήστε με άτομα που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Την Τρίτη μην αγνοείστε θέματα υγείας. Την Τετάρτη αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές διότι χωρίς να το καταλάβετε θα απομακρύνετε πρόσωπα από την ζωή σας. Από 8/10 και για ένα μήνα βελτιώνονται προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Στον συναισθηματικό τομέα ευνοείστε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Ενώ όσοι επιδιώκετε να κλείσετε μια επαγγελματική συνεργασία ή συμφωνία είναι μια καλή περίοδος για να το πράξετε. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ίσως να θέλατε να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με εφορία, δάνεια, ασφάλειες αλλά και να ξεκαθαρίσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μάλλον όλα αυτά δεν έγιναν εφικτά, καθώς παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια σας. Όμως, από την Παρασκευή έως τις 2/11, θα έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος αλλά και να βάλετε σε τάξη σχέσεις και να διαπραγματευτείτε οικονομικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο ίσως να μην έχετε κοινά σχέδια με το άλλο σας μισό, ωστόσο αυτός δεν είναι λόγος για γκρίνιες και μουρμούρα.
 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου