Βερολίνο Toni Garrn: Αβυσσαλέο ντεκολτέ και τεράστιο σκίσιμο

Η 22χρονη Γερμανίδα σύντροφος του 39χρονου Αμερικανού ηθοποιού Leonardo DiCaprio τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο διέθετε εκτός από αβυσσαλέο υπέροχο ντεκολτέ και ένα τεράστιο σκίσμο στο πλάι που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα και ατελείωτα πόδια της

Τα 2014 Bambi Awards που έγιναν στο Βερολίνο παρακολούθησε αυτές τις μέρες η πανέμορφη Toni Garrn, η οποία περπάτησε μόνη στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα λευκό εντυπωσιακό και αρκετά αποκαλυπτικό φόρεμα.







Η 22χρονη Γερμανίδα σύντροφος του 39χρονου Αμερικανού ηθοποιού Leonardo DiCaprio τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο διέθετε εκτός από αβυσσαλέο υπέροχο ντεκολτέ και ένα τεράστιο σκίσμο στο πλάι που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα και ατελείωτα πόδια της.





Το highlight βέβαια της εμφάνισής της για όσους γνωρίζουν δεν ήταν άλλο από τα πανάκριβα κοσμήματά της από τον οίκο Chopard. Η ίδια μάλιστα λίγες ώρες αργότερα ευχαρίστησε το γνωστό οίκο μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram.





Αυτό που εμείς έχουμε να πούμε ότι ο κύριος DiCaprio καλό θα ήταν, παρότι είναι πολυάσχολος, να συνοδεύει την πανέμορφη σύντροφό του στις εκδηλώσεις και να μην εμφανίζεται σχεδόν πάντα μόνη της.






πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου