Οι κούκλες της ομορφιάς «πολεμούν» τον Έμπολα!

Φιλανθρωπικό catwalk για την καταπολέμηση του θανατηφόρου ιού υπό το βλέμμα της γαζέλας της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ - Μπιγιονσέ, Κέιτ Μος, Τζέρι Χάλιγουελ, είναι λίγα μόνο από τα μοντέλα - τραγουδίστριες που λένε αμέσως ναι σε κάθε της κάλεσμα, από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Φιλανθρωπικά catwalk για την καταπολέμηση του θανατηφόρου ιού Έμπολα ετοιμάζεται να διοργανώσει τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας η γαζέλα της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο πλευρό της, όπως πάντα, όλα τα δυνατά ονόματα του χώρου της Μόδας.

Το σόου θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να βοηθήσει όλους όσους έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Μπιγιονσέ, Κέιτ Μος, Τζέρι Χάλιγουελ, είναι λίγα μόνο από τα μοντέλα - τραγουδίστριες που λένε αμέσως ναι σε κάθε της κάλεσμα, από το 2005 μέχρι και σήμερα.


«Φοβάμαι πολύ», εκμυστηρεύεται το 44χρονο super - model στο PageSix.com, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει σπίτι στην Κένυα και ασχολείται επισταμένως με τρία ορφανοτροφεία.

«Οι άνθρωποι δεν έχουν σαφή εικόνα για τον ιό», επισημαίνει, θέλοντας να τονίσει ότι ο Έμπολα δεν κάνει διακρίσεις...

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο «επιστρατεύει» τον κόσμο της Μόδας για καλό σκοπό. Το πρώτο σόου πραγματοποιήθηκε για τον τυφώνα Κατρίνα, ενώ ακολούθησαν ο σεισμός στην Αϊτή το 2010 αλλά και ο πρόσφατος σεισμός στην Ιαπωνία και το τσουνάμι το 2011. Η Ναόμι ξεκίνησε το «κίνημα» «Fashion For Relief» το 2005 και όλες οι ενέργειες έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Δείτε φωτογραφίες απ΄ολα τα φιλανθρωπικά γκαλά που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα





   
   







πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου