Aπανθρακωμένη βρέθηκε η σορός της τραγουδίστριας της Lambada

Kάποτε, και συγκεκριμένα το 1989, ήταν μια φωνή που όρισε πολλά. Σήμερα η φωνή της πια σιώπησε καθώς η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, η ερμηνεύτρια της διεθνούς επιτυχίας La Lambada, εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στο Σακερέμα, στις ακτές της περιοχής του Ρίο ντε Ζανέιρο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή της αστυνομίας.





"Ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό" ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αστυνομικός της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η σορός της τραγουδίστριας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της που είχε πυρποληθεί, σε κοντινή απόσταση από την οικία της, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.
Η παρουσία δύο ένοπλων ανδρών επισημάνθηκε κοντά στην οικία της τραγουδίστριας τη νύχτα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, που επικαλέστηκε "προκαταρκτικά στοιχεία της χωροφυλακής" ωστόσο είναι πολύ πρόωρο να συνδεθούν επίσημα με τον θάνατο, σύμφωνα με τους ερευνητές που επικαλέστηκε το G1.
..

Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της νύχτας προκειμένου να παρέμβει σε μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην οικία της τραγουδίστριας.
LAMBADA1
Facebook
Σύντομα υπήρξε ένα δεύτερο τηλεφώνημα που ενημέρωσε τις αρχές ότι ένα όχημα σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της τραγουδίστριας είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Η ερμηνεύτρια ήταν μέσα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα γνώρισε την επιτυχία το 1989 όταν συμμετείχε στο ανέλπιστο hit του συγκροτήματος Kaoma, Chorando se foi ή αλλιώς La Lambada.
Ήταν 63 ετών.
To κομμάτι έχει γράψει τη δική του ιστορία στα charts των latin επιτυχιών και η Τζένιφερ Λόπεζ χρησιμοποίησε ένα sample της μελωδίας σε μια από τις πιο επιτυχημένες συνέργειες της με τον Pitbull.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου