LOOK of dhe DEY: : 2 Ιουνίου, 2014

Η LUPITA NYONG’O ΜΕ ALEXANDER MCQUEEN
Είχαμε καιρό να τη δούμε και την είχαμε νοσταλγήσει. Η Lupita μετά το μεγάλο -κι ελπίζουμε τελευταίο- στιλιστικό της λάθος στο MET Gala έχει επανέλθει όπως φαίνεται στον σωστό fashion δρόμο και απόδειξη αποτελεί η τελευταία της εμφάνιση στην εκδήλωση Veuve Clicquot Polo Classic.
Η όμορφη ηθοποιός προτίμησε ένα ασπρόμαυρο plaid φόρεμα Alexander McQueen, ασορτί τσάντα –επίσης από τον Βρετανικό Οίκο- πέδιλα Christian Louboutin  και ένα πλατύγυρο καπέλο Janessa Leone, το οποίο ήταν αυτό που κατά τη γνώμη μας απογείωσε το σύνολο.

Η ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY ΜΕ GIVENCHY
Το καλό το μοντέλο από το off-duty στιλ του φαίνεται. Η Rosie-Huntington Whiteley απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους ενώ κατευθυνόταν σε ένα studio στο Λονδίνο με ένα casual αλλά πολύ chic σύνολο. Η όμορφη Rosie επέλεξε για την συγκεκριμένη εμφάνιση ένα skinny τζιν Frame το οποίο είχε συνδυάσει με μία σατέν μπλούζα σε σαμπανιζέ χρώμα , snake-print ankle boots Saint Laurent, τσάντα Givenchy και γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας, Dolce & Gabbana.

H BEYONCÉ ΜΕ MARY KATRANTZOU

Δεν είναι η πρώτη φορά που προτιμάει δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας αλλά είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές. H Beyoncé, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της σύγχρονης ποπ μουσικής –αν όχι η μεγαλύτερη-  βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής που έχει ιδρύσει με το όνομα Parkwood, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό printed φόρεμα της Mary Katrantzou σε βεραμάν και μοβ αποχρώσεις, μόλις τρεις εβδομάδες αφού είχε ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία της με κομμάτι και πάλι της επιτυχημένης designer. Συνδύασε το σύνολο με statement κολιέ και μαύρη ζώνη με χρυσές λεπτομέρειες.

Η EMILY BLUNT ΜΕ PRADA H Emily Blunt, μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας Edge Of Tomorrow στη Νέα Υόρκη, στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στον Tom Cruise, με ένα εντυπωσιακό strapless κόκκινο φόρεμα Prada σε στενή γραμμή που αναδείκνυε τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της. Το συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz, φούξια τσαντάκι –επίσης από την Ιταλική φίρμα- και ασορτί κραγιόν δίνοντας έτσι έναν πιο φρέσκο αέρα στην εμφάνισή της.









Η ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΜΕ MI-RO

Η Βίκυ Καγιά έδωσε χτες το βράδυ το παρών στο fashion show των Mi-Ro, όπου παρουσίασαν την pre-fall συλλογή τους για το 2014, με ένα αέρινο σατέν φόρεμα των δύο ταλαντούχων σχεδιαστών –με λεπτομέρειες απο δαντέλα και κρόσσια στα μανίκια- καταφέρνοντας να μας εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά. Ολοκλήρωσε το look με μια ζώνη από σχοινί, δεμένη χαλαρά στη μέση, και κόκκινο κραγιόν.





Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ L.A.M.B.

Η Δούκισσα Νομικού, έδωσε το παρών το Σάββατο το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, με ένα απλό αλλά πολύ chic look που αξίζει να αντιγράψετε, καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια stylish εμφάνιση όταν δεν έχετε ιδέα τι να φορέσετε. Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ένα little black dress της φίρμας Love Moschino το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά πέδιλα με λουριά L.A.M.B. και clutch με χρυσές λεπτομέρειες.










Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΜΕ BSB

Η Μαίρη Συντσάκη, που αγαπάει πολύ τις casual εμφανίσεις με boho στοιχεία, επέλεξε για μια καθημερινή βόλτα της στην πόλη ένα maxi printed φόρεμα της καλοκαιρινής collection της BSB με ανοιχτή πλάτη ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές. Ολοκλήρωσε το look με σανδάλια της ίδιας εταιρείας με λουράκια και λεπτομέρειες από ponyskin.

Η KHLOE KARDASHIAN ΜΕ VALENTINO

Με αφορμή τον γάμο της αδερφής της Kim στην Ευρώπη, η Khloe έχει πραγματοποιήσει κάποιες πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σε μία από αυτές, και πιο συγκεκριμένα στο brunch που δόθηκε πριν το γάμο στο παλάτι των Βερσαλλιών, η reality star επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο Valentino, που αποτελούνταν από εβαζέ φούστα και ασορτί top διακοσμημένα με χρυσά κεντήματα, το οποίο συνδύασε με κόκκινα πέδιλα Anthony Vaccarello.

Η JENNIFER LOPEZ ΜΕ KAUFMANFRANCO

H Jennifer Lopez, ολοκληρώνοντας το σερί επιτυχημένων εμφανίσεων της στο American Idol (Season 13) επέλεξε να εφανιστεί στο φινάλε του show με ένα μίνι φόρεμα Kaufmanfranco (Fall 2014) -κεντημένο με λαμπερά κρύσταλλα- το οποίο συνδύασε με ασορτί  clutch και off-white γόβες Jimmy Choo. Ολοκλήρωσε το look με ελαφρώς σπαστά μαλλιά και natural μακιγιάζ.


















Η ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ ΜΕ LYNNE BY KATERINA KAINOURGIOU

Η όμορφη Λάουρα Νάργες, που συμμετέχει στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά,  εμφανίστηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της μαγείρισσας της εκπομπής  Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με τίτλο Η Ελλάδα μου, με ένα maxi τυρκουάζ φόρεμα από την κολεξιόν της Κατερίνα Καινούργιου για τα καταστήματα Lynne. Ολοκλήρωσε το look με απλά ίσια μαλλιά.
















H ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΜΕ MARY MARY Η Μαρία Μπακοδήμου γνωστή για το εκλεπτυσμένο στυλ της και τις stylish επιλογές της, για να εμφανιστεί χτες το μεσημέρι στην εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, F+M Live, επέλεξε ένα maxi φόρεμα με κουμπιά μέχρι τη μέση και σκίσιμο στο πλάι -με 70’ ς επιρροές- από την προσωπική της συλλογή Mary Mary. Ολοκλήρωσε το look με ψηλές πλατφόρμες σε nude αποχρώσεις. 


Η TAYLOR SWIFT ΜΕ SUNO

Έχει αναγάγει το casual καθημερινό ντύσιμο σε επιστήμη γι αυτό κι εμείς περιμένουμε με αγωνία κάθε μέρα να δούμε τι θα αποφασίσει να φορέσει. Αυτή τη φορά για μία απλή βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, επέλεξε ένα ασπρόμαυρο romper Suno, κίτρινες γόβες Gucci και μικρό δερμάτινο satchel Bhailiu. Ολοκλήρωσε με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και μαύρα γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας.




Η CHARLIZE THERON ΜΕ CHRISTIAN DIOR

H απαστράπτουσα Charlize Theron, που τους τελευταίους μήνες ζει έναν τρελό έρωτα με τον ηθοποιό Sean Penn, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας A Million Ways To Die In The West –στην οποία πρωταγωνιστεί με ένα εντυπωσιακό crochet Christian Dior Resort φόρεμα, με μαύρο κορμάκι από μέσα, το οποίο συνδύασε με Roger Vivier clutch, μυτερές γόβες και κόκκινα χείλη.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου