Kate Upton: Εκλεισε τα 22

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η 22χρονη Kate Upton εμφανίστηκε με ένα σούπερ σέξι κόκκινο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της
Τα 22 της χρόνια έκλεισε την Τρίτη, 10 Ιουνίου, η ζουμερή αγαπημένη των αντρών, η Kate Upton, η οποία γιόρτασε τη μέρα των γενεθλίων της μαζί με τον αγαπημένο της, τον 31χρονο Αμερικανό Justin Verlander, των Detroit Tigers, στο εστιατόριο « The Tavern» στο Σικάγο.




Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η 22χρονη εμφανίστηκε με ένα σούπερ σέξι κόκκινο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της. Οι δυο τους έμειναν μέχρι αργά και ήπιαν άφθονη σαμπάνια. Μια μέρα πριν το ζευγάρι εμφανίστηκε στο lounge bar «Three Dots and a Dash» όπου γλέντησε και πάλι μέχρι αργά.



Η ξανθιά κούκλα από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών εισέβαλε πριν από περίπου τρία χρόνια με τις σέξι καμπύλες της στο χώρο των ανορεξικών μοντέλων και έστρεψε με τη μία όλα τα βλέμματα πάνω της. Χωρίς να είναι στις διαστάσεις των κλασικών μοντέλων του Χόλιγουντ, η Upton είναι περιζήτητη για πρωταγωνίστρια σε διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και για φωτογραφήσεις στα πιο γνωστά περιοδικά του κόσμου.






















pηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου