Inspire: Αυτό είναι το πρώτο σούπεργιοτ με υποθαλάσσιο σαλόνι (βίντεο)

 Η αίθουσα επιτρέπει στους επιβάτες του σκάφους να γευματίσουν ή να πίνουν το ποτό τους έχοντας θέα τον υποθαλάσσιο κόσμο

Το Ολλανδικό στούντιο Sinot Yacht Architecture & Design, παρουσίασε τα σχέδια του Inspire ενός κυριολεκτικά ονειρικού σκάφους με την πλέον μοντέρνα αισθητική που ενσωματώνοντας το γυαλί σε όλους τους χώρους και με τη γαλαζοπράσινη απόχρωση του προσπαθεί να συγχωνεύσει τη θάλασσα με τον ουρανό.

Το σκάφος διαθέτει έξι καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 22 επισκέπτες και 52 άτομα πλήρωμα.




Το επάνω κατάστρωμα είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον ιδιοκτήτη προσφέροντας του τεράστιους χώρους.

Περιλαμβάνει μια μεγάλη σουίτα, ένα πλούσιο ιδιωτικό μπάνιο, ένα γυάλινο σαλόνι με χειμερινό κήπο και μια εξωτερική βεράντα που είναι ιδανική για πρωινή γυμναστική.

Οι καλεσμένοι φιλοξενούνται σε οκτώ ευρύχωρες καμπίνες στο κεντρικό κατάστρωμα ενώ υπάρχουν δύο πολυτελείς VIP σουίτες σε άλλο κατάστρωμα οι οποίες είναι εξοπλισμένες με πτυσσόμενα μπαλκόνια ώστε όσοι διαμένουν σε αυτές να μπορούν να κάνουν όπως και ο ιδιοκτήτης γυμναστική ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

Στην καρδιά του σκάφους βρίσκεται ένα κομψό λόμπι με μια σκάλα που οδηγεί σε όλα τα επίπεδα. Το λόμπι λειτουργεί ως χώρος συγκέντρωσης για μια αίθουσα στην οποία υπάρχει μια σκηνή, μια μεγάλη οθόνη και θέσεις για 40 άτομα. Υπάρχουν επίσης εστιατόρια και χώροι ξεκούρασης και αναψυχής σε όλο το σκάφος όπως φυσικά και πισίνα.

Αυτό που κάνει το σκάφος μοναδικό είναι η αίθουσα Nemo στο κατώτερο κατάστρωμα η οποία όπως υποδηλώνει το όνομα της βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού, σε βάθος περίπου μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αίθουσα επιτρέπει στους επιβάτες του σκάφους να γευματίσουν ή να πίνουν το ποτό τους έχοντας θέα τον υποθαλάσσιο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου