Φήμες για το Spring Break της Βόρειας Κορέας καθώς ξαπλώνουν ξαπλώστρες για τους γλεντζέδες στο θέρετρο

 Η κατασκευή της παράκτιας τουριστικής ζώνης Wonsan-Kalma, περίπου 125 μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας Πιονγκγιάνγκ, σταμάτησε λόγω προβλημάτων με τις προμήθειες και λόγω του Covid - αλλά είναι σε καλό δρόμο

Οι βορειοκορεάτες εργάτες πρόσθεσαν ξαπλώστρες σε ένα πολυαναμενόμενο τουριστικό θέρετρο στην ακτή του, υποδηλώνοντας ότι οι γλεντζέδες θα μπορούν να συρρέουν εκεί σύντομα - παρά τις φήμες ότι καλύπτεται από κακία.

Το Wonsan Kalma, σύμφωνα με το NK News, είναι διπλάσιο από το παγκοσμίως διάσημο

Waikiki στη Χαβάη και τον Φεβρουάριο αναφέραμε ότι οι εγκαταστάσεις είχαν περιέλθει σε κατάσταση ερήμωσης, αφού η κατασκευή σταμάτησε λόγω "έλλειψης κατασκευαστικών προμηθειών" και στη συνέχεια επιπλοκών από Covid.


Αλλά τώρα, το έργο, το οποίο ανακοινώθηκε στην ομιλία του Κιμ Γιονγκ-ουν για την Πρωτοχρονιά του 2018, έχει κάνει σημαντικά βήματα, σύμφωνα με εικόνες από τα Planet Labs που δόθηκαν στο Newsweek.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το παραλιακό θέρετρο του Κιμ Γιονγκ-ουν σε στιλ Χαβάης στη Βόρεια Κορέα είναι καλυμμένο με ανθρώπινες κακώσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα από τα τελευταία νέα από την Daily Star.

Οι εικόνες δείχνουν εκτεταμένη οδόστρωμα και την προσθήκη ξαπλώστρων, υποδηλώνοντας ότι οι πόρτες πρόκειται να ανοίξουν αμέσως. 'Ανοιξιάτικη Πιονγκγιάνγκ;' Το Newsweek ρώτησε, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ημερομηνία έναρξης.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην τελετή αποκάλυψης του νέου υποβρυχίου «The Hero Kim Kun Ok» πέρυσι

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην τελετή αποκάλυψης του νέου υποβρυχίου «The Hero Kim Kun Ok» πέρυσι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου