Κρίστοφερ Γουόκεν: Η αποκάλυψη του αγαπημένου ηθοποιού που άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό

 

Αινιγματικός και μυστηριώδης, όπως υπήρξε σε όλη του τη ζωή, ο Κρίστοφεν Γουόκεν πρόσθεσε μερικούς ακόμα πόντους στον μεγάλο γρίφο που ήταν πάντα.

Ο 77χρονος οσκαρικός ηθοποιός ισχυρίστηκε στην τηλεόραση ότι δεν έχει κινητό τηλέφωνο. Ούτε υπολογιστή.

Τη «βόμβα» έριξε σε online εμφάνισή του στην εκπομπή «The Late Show» της Δευτέρας, όταν είπε στον Stephen Colbert ότι για να πραγματοποιηθεί η συνέντευξή του μέσω Zoom «έπρεπε να έρθει κάποιος και να το στήσει αυτό, γιατί δεν έχω ούτε κινητό τηλέφωνο ούτε υπολογιστή».

Δήλωσε μάλιστα πως δεν είναι ιδεολογικοί οι λόγοι που κρατιέται μακριά από την τεχνολογία, απλώς «ξεκίνησα πολύ αργά», ομολόγησε με θάρρος.

«Νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία που με έχει ξεπεράσει», εξήγησε ο ηθοποιός για την αποχή του από τον τεχνολογικό κόσμο, «και ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί του, γιατί θα ήταν παράξενο να έχεις ένα 10χρονο να είναι καλύτερος από μένα».

Ο Γουόκεν αποκάλυψε ακόμα πως δεν έχει στείλει ποτέ ένα email, ένα tweet ή έστω ένα γραπτό μήνυμα στη ζωή του. Είπε μάλιστα πως δεν είναι δύσκολο να ζεις χωρίς κινητό.

«Τα κινητά είναι κάπως σαν τα ρολόγια: αν χρειαστείς ένα, κάποιος άλλος θα το έχει». Ακόμα κι έτσι όμως θα χρειαστεί ξανά βοήθεια: «Κάποιος πρέπει να μου πάρει τον αριθμό»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου