Daria Kyryliuk: Το γνωστό μοντέλο από την Ουκρανία καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Τουρκία


Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ουκρανίας, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η ίδια και η παρέα της σε παραλιακό κλαμπ στο Τσεσμέ, στην
Όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της, χαλάρωνε στην παραλία με τον σύντροφό της και τους φίλους της όταν ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo.
«4 κορίτσια χτυπηθήκαμε άγρια στο πρόσωπο και οι φίλοι μας τραυματίστηκαν άσχημα. Δώσαμε λεπτομερείς αναφορές στην αστυνομία.
Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας για το τι συνέβη», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση, χωρίς όμως να διευκρινίζει για ποιο λόγο οι άνδρες ασφάλειας τους χτύπησαν.

Κάτω από την ανάρτηση του μοντέλου υπήρξαν και σχόλια που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της, ενώ οι υπεύθυνοι της παραλίας φαίνεται να ισχυρίζονται πως την χτύπησε ο σύντροφός της και οι άνδρες ασφαλείας έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Οι ισχυρισμοί αυτοί προκάλεσαν την έκρηξη του όμορφου μοντέλου, που έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο Instagram.

«Ντροπή σας, είστε ψεύτες. Θέλουμε τις κάμερες ασφαλείας να τις δείξετε σήμερα. Το γεγονός ότι το κλαμπ δεν δημοσιοποιεί το υλικό, σημαίνει ότι έχουν κάτι να κρύψουν. Και είναι ένοχοι», έγραψε μεταξύ άλλων. Όσο για τους ισχυρισμούς ότι την χτύπησε ο σύντροφός της, τους διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας πως έσπευσε να την βοηθήσει.
*Η εξωτερική φωτογραφία είναι από το προφίλ του μοντέλου στο Instagram
dariakyryliuk
@momodalyan ντροπή σε εσάς, ψεύτες! Θέλουμε να κυκλοφορήσουν σήμερα οι κασέτες από το @momodalyan! Το πράγμα που δεν θέλει να κυκλοφορήσει το beach club Momo σημαίνει ότι έχουν κάτι να κρύψουν από τους ανθρώπους. Και είναι ένοχοι! Λατρεύω την Τουρκία και είναι μια όμορφη χώρα, αλλά είναι πολύ λυπηρό κάτι τέτοιο που μπορεί να συμβεί τον 21ο αιώνα!


banusmiley
Αγαπητή Daria, επαναλαμβάνω την ερώτηση. Θα μπορούσατε να παράσχετε αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξετε την κατηγορία σας στις αναρτήσεις σας; Το περιμένουμε ακόμα. Θέλουμε δικαιολογία, όχι μια φωτογραφία με τη φωτογραφία σας από τη μία πλευρά, την άλλη με γδαρμένο πρόσωπο και αίμα που διανέμεται με το χέρι. Είναι εντελώς απαράδεκτο να επισημαίνουμε σε ανθρώπους που εργάζονται για το ψωμί τους και ολόκληρο το έθνος με αυτόν τον τρόπο. Δώστε συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για την κατηγορία σας. Και μην ανεχτείτε την παραβίαση κάποιου φίλου. σε σέρνει στα πατώματα σαν αυτό ή οτιδήποτε άλλο. Τίποτα εδώ δεν είναι αποδεκτό. 🛑
TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου