Hackett London, η συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι ’19

Η συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι ’19 της Hackett London καλύπτει τις ανάγκες της γκαρνταρόμπας ενός άνδρα, προσφέροντας όσα χρειάζεται και όσα ταιριάζουν στον τρόπο ζωής του.

Παρουσιάζοντας δύο βασικές τάσεις για τη φετινή σεζόν, τα British Khaki και British Seaside, η Hackett London προσφέρει μια πληθώρα κομψών ρούχων που, συνδυαστικά, δημιουργούν μια ανεπιτήδευτη γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας.





Το British Khaki εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα καθημερινών ρούχων τα οποία είναι κομψά παρότι φτιαγμένα από απλά υφάσματα. Η συλλογή αποτελείται από άνετα τζιν πουκάμισα σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, από μπλε indigo έως ξεβαμμένες και απαλές αποχρώσεις.

Το British Khaki χαρακτηρίζεται από μια κομψή χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει το παραδοσιακό χακί, το πράσινο της ελιάς, το θαμπό μπεζ με ροζ πινελιές, το απαλό λευκό, το εκρού και το κλασικό μπλε της Hackett.

Το απαλό, παστέλ ροζ είναι βασικό χρώμα της τάσης και διέπει διακριτικά όλα τα λουκ με έναν γοητευτικό τόνο. Το British Khaki δεν θα ήταν πλήρες χωρίς ένα Safari Jacket.

Το British Seaside είναι η δεύτερη τάση της Hackett London. Η κύρια χρωματική παλέτα από μπλε μαρέν, κόκκινο, πράσινο και κίτρινο δημιουργεί αυτή την τάση με υπέροχα απαλές υφές που θυμίζουν τα κύματα της θάλασσας και τους απαλούς κόκκους της άμμου.
Αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα και στην Κύπρο: Shop & Trade

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου