Η σέξι τηλεπερσόνα βρήκε τη λύση για να αποφύγει τη χρεοκοπία

Τη δεκαετία του '90 ήταν σούπερ σταρ, το απόλυτο sex symbol. Γνωστή με το ψευδώνυμο «Jordan» έκανε τεράστια καριέρα ως μοντέλο έχοντας μάλιστα αφήσει το στίγμα της και στην Formula 1 ως paddock girl. Ακολούθησαν τρεις γάμοι, χωρισμοί, πέντε παιδιά, αρκετές σχέσεις και μια καριέρα στην τηλεόραση, στη μουσική βιομηχανία, στις επιχειρήσεις.
Στα 40 της πια η Κέιτι Πράις, από το Μπράιτον της Αγγλίας, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας. Κάποτε είχε μια περιουσία κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, τώρα κοντεύει να τα χάσει όλα.

Αναζητά λοιπόν τρόπους για να βγάλει γρήγορα χρήματα αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι παραμένει σύμβολο του σεξ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στον Τύπο της Μεγάλης Βρετανίας φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον νέο της σύντροφο, τον 29χρονο γυμναστή Κρις Μπόιζον στην Ταϊλάνδη. Σε αυτές είναι γυμνή παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο ευμέγεθες (32GG) στήθος της...
Και στο μυαλό της τριγυρίζει η ιδέα της δημιουργίας ενός ερωτικού βίντεο (sex tape) με τον νέο της σύντροφο. Δεν είναι κάτι που δεν έχει ξανακάνει. Στα 90s είχε διαρρεύσει online βίντεο ερωτικού περιεχομένου με τον τότε φίλο της Ντέιν Μπάουερς.
«Η Κέιτι θέλει απελπισμένα να συνεχίσει ο κόσμος να την βλέπει ως σύμβολο του σεξ και επίσης θέλει να βγάλει χρήματα γρήγορα. Πιστεύει ότι ένα ερωτικό βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος να εκδικηθεί τους πρώην της», ανέφερε πηγή στο περιοδικό Closer, προσθέτοντας πως μια τέτοια κίνηση θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθησή της μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον τρίτο της σύζυγο, Κίεραν Χάιλερ.

«Δείχνει λεονταρισμός, αλλά υποψιάζομαι ότι η αυτοεκτίμησή της σε αυτή τη φάση είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Για μια γυναίκα που έκανε καριέρα με την εμφάνισή της, το να μεγαλώνει θα είναι ολέθριο γι' αυτήν», συμπλήρωσε.
Η Πράις έχει κάνει τρεις γάμους με τους Πίτερ Αντρέ, Άλεξ Ράιντ και Κίεραν Χάιλερ. Έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, με το πρώτο από αυτά να αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντουάιτ Γιορκ, ενώ δύο έχει κάνει με τον Αντρέ και άλλα δύο με τον Χάιλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου