Αγωγή έκανε η Miss Bum Bum στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Δύσκολες αναμένονται οι επόμενες ημέρες για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς η Miss Bum Bum 2016, Έρικα Κανέλα, τον κατήγγειλε για παρενόχληση και κατέθεσε εναντίον του αγωγή.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, το μοντέλο από τη Βραζιλία που κέρδισε τον τίτλο για τα καλύτερα οπίσθια πριν από 2 χρόνια, σχολίασε ότι «με βομβάρδισε με προσβλητικά μηνύματα και όταν τον απέρριψα με πρόσβαλε. Ήταν άσχημοι οι χαρακτηρισμοί του και απείλησε ότι θα καταστρέψει τη ζωή μου. Σταμάτησα να τρώω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι».

ioghfdoih1
Η Κανέλα πρόσθεσε ότι δεν ήταν σίγουρη αν ήταν ο Ρονάλντο ή κάποιος που εργάστηκε για λογαριασμό του, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι αυτή η συμπεριφορά «επηρέασε βαθιά τη συναισθηματική της κατάσταση» και ήταν «ταπεινωτικά».
Οι δυο τους είχαν μία μικρή σχέση διάρκειας δύο μηνών η οποία έληξε, σύμφωνα με την ίδια, όταν έμαθε ότι ο Ρονάλντο είχε και άλλη ερωμένη. Οι δικηγόροι του μοντέλου σχολίασαν ότι θα εξαπολύσουν νομική επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή.
ioghfdoih2 ioghfdoih3 ioghfdoih4 ioghfdoih5 ioghfdoih6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου