ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ- Τρία σέξι χαρακτηριστικά που έχουν οι ελκυστικοί άνθρωποι

Τι κάνει κάποιον ελκυστικό; Ο τρόπος που μιλάει, που ντύνεται, που σχετίζεται με τους άλλους ή οι επιλογές που κάνει και τα ενδιαφέροντα που έχει; Ιδού 3 βασικά χαρακτηριστικά των ελκυστικών ανθρώπων.
Περιέργεια και ενδιαφέρον. Τα ελκυστικά άτομα είναι εκείνα που ενδιαφέρονται για τους άλλους, ρωτούν, θέλουν να μάθουν και να κατανοήσουν αυτόν που έχουν απέναντί τους.

Αποφασιστικότητα. Αυτά τα άτομα ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν. Έχουν την ικανότητα να παίρνουν αποφάσεις σύμφωνα με το αξιακό τους σύστημα και μάλιστα γρήγορα ενώ δεν φοβούνται να εκφράσουν την άποψή τους.
Έχουν πάθος. Ζουν με πάθος τη ζωή τους και έχουν ενδιαφέρονται τα οποία ακολουθούν με ενθουσιασμό, ενώ έχουν συχνά διάθεση να κάνουν νέα πράγματα.

Απιστία: Πέντε στοιχεία που προδίδουν

 

Βλέπεις ότι τελευταία κάτι δεν πάει καλά τη σχέση σου; Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει η ίδια επικοινωνία, το ίδιο ενδιαφέρον, η ίδια όρεξη να περάσετε χρόνο μαζί και αυτό είναι πολύ έντονο από την άλλη πλευρά; Υποψιάζεσαι ότι ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε απατά; Χωρίς να σημαίνει ότι τα σημάδια είναι βέβαιο πως δείχνουν απιστία, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις οι οποίες συνήθως φανερώνουν ότι είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να κινούνται προς τα εκεί.
  1. Αρχίζει να έχει λιγότερο ενδιαφέρον για σεξ.
  2. Αρχίζει να σου συμπεριφέρεται με απαξίωση και να αμελεί τη σχέση και εσένα.
  3. Ξαφνικά θέλει να μαθαίνει πότε θα είσαι στο σπίτι. 
  4. Αρχίζει να έχει την προσοχή του στραμμένη υπερβολικά στο τηλέφωνό του και να το χρησιμοποιεί περισσότερο από όσο συνηθίζει.
  5. Αρχίζει να ρίχνει το φταίξιμο για οτιδήποτε διαρκώς σε εσένα ή στους άλλους για οτιδήποτε συμβαίνει.

Γιατί συνεχίζεις να μένεις σε μια κακή σχέση;

 

Ενώ η σχέση στην οποία βρίσκεσαι έχει σταματήσει να σου προσφέρει όλα εκείνα που σε γέμιζαν και αυτός που έχεις απέναντί σου είτε αδιαφορεί είτε βρίσκεται «αλλού», για ποιους λόγους συνεχίζεις να τη διατηρείς;
Έχεις την ελπίδα πως ο άλλος θα αλλάξει. Και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον/την «αλλάξεις» με τον τρόπο σου μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει.
Σου προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια. Τι γίνεται όμως με την ευτυχία;
Θεωρείς πως αξίζει ακόμα μια προσπάθεια επειδή έχεις επενδύσει χρόνο σε αυτή τη σχέση.
Μήπως η παραμονή σε μια σχέση που δεν σε κάνει χαρούμενο/η οφείλεται σε χαμηλή αυτοπεποίθηση;
Μένεις για χάρη των παιδιών. Ωστόσο τα παιδιά ακόμα και αν δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, πιάνουν στον αέρα ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως το να παραμένεις σε μια κακή σχέση για το καλό των παιδιών, δεν έχει νόημα, μιας και τα παιδιά έχουν ανάγκη από ένα αρμονικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη.
Φοβάσαι το μέλλον. Όμως η απόφαση για αλλαγή μόνο λυτρωτική μπορεί να είναι.

Μήπως δεν ταιριάζετε στο κρεβάτι;

 

Ενώ η νέα σου γνωριμία σε ενθουσιάζει, οι πρώτες επαφές… στενού τύπου φαίνεται πως δεν είναι και τόσο επιτυχημένες. Το κακό είναι ότι όσο προχωράει η γνωριμία σας, αυτές δεν φαίνεται να βελτιώνονται. Μήπως τελικά δεν ταιριάζετε στο κρεβάτι; Ιδού τα σημάδια.
  1. Δεν κάνετε σεξ αυθόρμητα, παρά μόνο μετά από πρόγραμμα.
  2. Δεν έχετε ανακαλύψει τη στάση που ικανοποιεί και τους δύο.
  3. Δεν υπάρχει συγχρονισμός ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.
  4. Περιορίζετε τις σεξουαλικές επαφές μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών ή σε ειδικές περιστάσεις.
  5. Δεν φτάνετε και οι δύο σε οργασμό και μάλιστα δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει αυτό.
  6. Έχετε διαφορετική αντίληψη για το πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη σχέση. Ο ένας από τους δύο πιθανόν να θέτει ως προτεραιότητα την τρυφερότητα και την αγάπη, ενώ ο άλλος το σεξ.

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ;

 

Μπορεί να θεωρεί κανείς πως όσο είναι νέος απολαμβάνει και περισσότερο το σεξ, όμως σύμφωνα με έρευνες, αυτό δεν ισχύει πάντα. Όσον αφορά στις γυναίκες, καθώς μεγαλώνουν μπορεί να κάνουν λιγότερο σεξ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το απολαμβάνουν και λιγότερο. Το αντίθετο μάλιστα.
Η μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που έχουν μεγαλώνοντας, το γεγονός ότι γνωρίζουν τι θέλουν, το ότι μπορούν και επικοινωνούν καλύτερα με τον σύντροφό τους είναι βασικοί παράγοντες που οδηγούν σε μεγαλύτερη ικανοποίηση από το σεξ στη μέση ηλικία.
Μεγαλώνοτας φαίνεται πως οι γυναίκες εστιάζουν περισσότερο στην ποιότητα της ερωτικής επαφής, δεν διστάζουν να πειραματιστούν, δίνουν έμφαση στα προκαταρκτικά και αν ο σύντροφός τους παρουσιάζει κάποια στυτική δυσλειτουργία τον ενθαρρύνουν να βρει μια λύση.
Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες δίνουν προτεραιότητα στο συναισθηματικό κομμάτι του σεξ και στην οικειότητα που αναπτύσσουν με τον σύντροφό τους, ενώ πολλές από αυτές δηλώνουν ότι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών μειώθηκε λόγω κάποιου προβλήματος του συντρόφου τους και όχι εξαιτίας δικής τους μειωμένης λίμπιντο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου