Η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Γούντι Άλεν

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να θυμόμαστε τη Μάιλι Σάιρους από τις προκλητικές της εμφανίσεις, όμως ο βετεράνος σκηνοθέτης Γούντι Άλεν την έχει στο μυαλό του ως το γλυκό κοριτσάκι που υποδυόταν τη Χάνα Μοντάνα στην παιδική σειρά της Ντίσνεϊ και για το λόγο αυτό την επέλεξε ως τη νέα του πρωταγωνίστρια.
Με περισσότερες από 40 ταινίες στο ενεργητικό του ο 80χρονος Γούντι Άλεν κάνει την πρώτη του εμφάνιση και στην μικρή οθόνη
μέσα από μία μίνι σειρά έξι επεισοδίων για το Άμαζον με τίτλο «Κρίση σε έξι σκηνές», στην οποία η Μάιλι Σάιρους υποδύεται μία γυναίκα που ονομάζεται Λούσι.
«Την είχα πρωτοδεί όταν την παρακολουθούσαν στην τηλεόραση τα παιδιά μου. Και αναρωτήθηκα, πού είναι αυτό το μικρό κορίτσι, για να συνεχίσει μία μεγάλη παράδοση στην κωμωδία και των μεγάλων», δήλωσε στο Ρόιτερ ο Γούντι Άλεν.




«Είπα, θυμάστε αυτό το μικρό κορίτσι και μου είπαν, ναι είναι η Μάιλι Σάιρους. Και είπα ναι, ας το πάρω αυτό το κορίτσι, θα ήταν σωστή επιλογή για αυτό που τη θέλω, να την εμπιστευτώ τη σειρά μου. Και πραγματικά ήταν σπουδαία», τόνισε ο σκηνοθέτης.
Ο Άλεν έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και εμφανίζεται στη σειρά μαζί με πολλούς άλλους ηθοποιούς μεταξύ των οποίων την Τζόι Μπέχαρ και την Ελέιν Μέι. Η μίνι σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου