10 μυστικά του στυλ που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα

Στιλ, κομψότητα, φινέτσα 3 λέξεις με μεγάλη σημασία, αφού χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη γυναίκα. Η μόδα συνεχώς ανανεώνεται αλλά είναι λογικό κάποιες φορές το πορτοφόλι μας να μη μπορεί να ακολουθήσει όλες τις τάσεις της. Αυτό είναι και το νόημα του στιλ, να το δημιουργούμε ακόμη και όταν δεν έχουμε τις τελευταίες τάσεις στην γκαρνταρόμπα μας. Πώς μπορούμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μοντέρνο στιλ όταν τα περισσότερα ρούχα μας είναι σε κλασική γραμμή; elle.gr...


Επενδύστε σε πιο οικονομικές λύσεις όπως είναι τα μικροπράγματα και τα αξεσουάρ για να μεταμορφώσετε ένα κλασικό στιλ σε μοντέρνο.

1)      Ένα λεπτό ζωνάκι σε ένα κλασικό μίντι φόρεμα στενό ή σε γραμμή Α θα δώσει φινέτσα, κομψότητα και θα το βάλει στη λίστα με τις τελευταίες τάσεις. Μία πιο φαρδιά ζώνη σε ένα απλό σε ίσια γραμμή φόρεμα με γιακαδάκια που αγκαλιάζει όμορφα τη μέση, όχι μόνο θα την αναδείξει αλλά θα του δώσει ένα γιαπωνέζικο αέρα ανατολής.

2)      Τα φουλάρια είναι εξίσου ικανά να δώσουν στιλ σε μία εμφάνιση. Σκεφτείτε τις Γαλλίδες που δεν τα αποχωρίζονται ποτέ. Στην αγορά υπάρχει πληθώρα σε οικονομικές τιμές και υπέροχα ζωηρά χρώματα για κάθε γούστο. Εντάξτε το στην εμφάνισή σας και δέστε το ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε. Επιπλέον φορέστε τα φουλάρια αντί για ζώνες, στα μαλλιά σαν αξεσουάρ για μποέμ εμφανίσεις ή σαν τοπ στις διακοπές σας.

3)      Τα κοσμήματα επίσης δίνουν στιλ. Ανάλογα με το ντύσιμο επιλέξτε τα κατάλληλα. Φέτος ειδικά που η μόδα φτάνει στην υπερβολή, μη φοβηθείτε να φορέσετε πολλά μαζί. Ένα collar κολιέ αρκεί για να μετατρέψει σε στιλιστικά ενδιαφέρουσα μία εμφάνιση. Εάν δεν βρίσκετε κάποιο να σας αρέσει, στο διαδίκτυο υπάρχουν τρόποι να κατασκευάσετε εύκολα το δικό σας.

4)      Μία τσάντα με τρουκς για τις πιο ροκ, μία με δαντέλα για τις ρομαντικές, μία με κρόσσια για τις μποέμ και μία λουλουδάτη για τις τολμηρές, θα δώσουν στην εμφάνιση το χαρακτήρα που θέλετε.

5)      Τα παπούτσια επίσης είναι κομμάτι κλειδί, καθώς ένα ιδιαίτερο παπούτσι τραβά την προσοχή και σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, θα σας απογειώσει.

6)      Δημιουργήστε τη νέα τάση "colourblocking" μόνες, συνδυάζοντας μεταξύ τους διαφορετικά έντονα χρώματα . Προσοχή το αποτέλεσμα να είναι στα όρια του τολμηρού και τρέντι και όχι υπερβολικό.

7)      Καπέλα, κορδέλες και τυρμπάν έχουν την ιδιότητα να ενσωματώνονται στο αντίστοιχο στιλ που πρεσβεύουν και να δημιουργούν ένα απόλυτα μοντέρνο εφέ.

8)      Παρακολουθείστε τις τελευταίες τάσεις και προσπαθήστε να ενώσετε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που έχετε ήδη για να τις δημιουργήσετε. Δεν είναι δύσκολο, θα έχει την προσωπική σας πινελιά  και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και θα σας εκπλήξει.

9)      Το vintage λουκ είναι πιο μόδα από ποτέ, γι'αυτό ξεθάψτε από τις ντουλάπες σας ό,τι παλιό, νοσταλγικό και καλοδιατηρημένο έχετε και φροντίστε να το υποστηρίξετε με το υπόλοιπο λουκ σας. Δηλαδή vintage κοσμήματα και αξεσουάρ όπως πέρλες ή πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες και φυσικά το αντίστοιχο ρετρό μακιγιάζ και χτένισμα.

10)      Μοντέρνο στιλ εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ συνιστά και η όλη εμφάνισή μας. Μπορεί να μη φοράμε κάτι που βγήκε τώρα τελευταία, αλλά η εμφάνισή μας να είναι αναβαθμισμένη. Αυτό μπορεί να συμβεί με ένα προσεγμένο μακιγιάζ,  ένα ιδιαίτερο χτένισμα, αλλά και τις τελευταίες τάσεις στο μανικιούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου