Πώς θα φορέσετε σωστά τις πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες  αποτελούν μια κομψή και εναλλακτική λύση στα τακούνια στιλέτο, ανανεώνοντας αυτόματα την εμφάνισή σας. Εύκολες στο περπάτημα, δίνουν την εντύπωση μακρύτερων ποδιών και πιο αδύνατων αστραγάλων. Συνδυασμένες σωστά, είναι ιδανική λύση για πρωί και βράδυ, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. ... Κολακεύουν τη σιλουέτα και χαρίζουν κοσμοπολίτικο αέρα σε casual και επίσημες εμφανίσεις. Πολλές φορές, ανάλογα με το σχέδιο, οι πλατφόρμες δίνουν μια 'ογκώδη' εντύπωση, επομένως δώστε σημασία στη διατήρηση της ισορροπίας. Αντισταθμίστε με ριχτές γραμμές.

Με φούστες και φορέματα

Οι πλατφόρμες ταιριάζουν ιδανικά με τα περισσότερα είδη φορεμάτων. Παρ'όλα αυτά αποφύγετε το συνδυασμό με maxi φορέματα εάν είστε ψηλή. Προτιμήστε αέρινα υφάσματα ή φλοράλ για πιο ρομαντικές εμφανίσεις, cocktail ή φορέματα και φούστες σε Α γραμμή. Αποφύγετε τις εφαρμοστές pencil φούστες και τα business-like σύνολα.

Με τζιν και παντελόνια

Συνδυασμένες με παντελόνια τύπου bootleg ή καμπάνα αποτελούν ιδανικό συνδυασμό καθώς δίνουν την εντύπωση μιας πιο ψηλής και αδύνατης σιλουέτας. Προτιμήστε το τζιν για πρωινές ώρες, συνδυασμένο με καφτάνια ή αέρινες μπλούζες για boho εμφανίσεις. Φροντίστε το παντελόνι να καλύπτει μέχρι χαμηλά τον αστράγαλο.

Με σορτς

Προτιμήστε φαρδιά, αέρινα σορτς από λεπτά υφάσματα. Συνδυάστε τα με καλοκαιρινά μακριά σακάκια και clutch bags για σοφιστικέ εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου