Η τάση που έγινε λατρεία…


Οι γυναίκες τα έχουν αγαπήσει και τα βλέπουμε να φοριούνται πολύ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα παπούτσια είναι ένα βασικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look σας και να δώσετε στο ντύσιμο σας το ύφος που θέλετε....
Είναι αυτά που αν τα έχετε επιλέξει σωστά μπορούν να απογειώσουν το outfit σας. Στην περίπτωση των booties μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί για μια στυλάτη casual εμφάνιση μέχρι το βράδυ για να πάτε να πιείτε άνετα το ποτό σας. Κάντε στυλάτο το skinny τζιν παντελόνι σας ή το μαύρο κολάν σας φορώντας κοντά μαύρα μποτάκια κι ένα φαρδύ πουλόβερ με το χακί παρκά σας.
Για ένα πιο sportive casual look δοκιμάστε να φορέσετε sneakers-μποτάκια που είναι μια τάση που έχει αγαπηθεί πολύ. Ακόμη, απογειώστε το αγαπημένο σας τζιν ή μαύρο σορτς συνδυάζοντας το με κοντά μποτάκια και ένα σακάκι απλό ή με τρουκς και διάφορα prints για τις πιο εκκεντρικές. Για εσάς που σας αρέσει το rock στυλ επιλέξτε τα αγαπημένα σας booties με τρουκς, καρφιά ή έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες και απογειώστε ένα total black look σας. Για τις πιο ρομαντικές, μπορείτε να φορέσετε τα romantic-chic και girly φορέματα σας με καστόρινα μπεζ ή μαύρα χαμηλά μποτάκια. Ακόμη, οι μακριές φούστες με χαμηλά booties είναι ένα μοδάτο trend που μπορεί να κάνει πολύ ξεχωριστή και εντυπωσιακή μια βραδινή σας εμφάνιση.
Styling tips:
• Για εσάς που δεν έχετε ιδιαίτερα αδύνατα πόδια και κομψές γάμπες, μπορείτε να επιλέξετε booties με πολύ χαμηλό τακούνι. Δείχνουν έτσι πιο κομψά τα πόδια σας και το look σας αποκτά αέρα.
• Η επιλογή του ύψους των booties είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για εσάς που δεν είστε ψηλές, προτιμήστε τα πολύ χαμηλά μποτάκια που σταματάνε στον αστράγαλο. Είναι η σωστή επιλογή για να μην δείχνουν πιο κοντά τα πόδια σας και το συνολικό σας ύψος. Αποφύγετε τα booties που σταματάνε στη μέση της γάμπας σας.
• Τα ελαφρώς μυτερά χαμηλά μποτάκια είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για τα πόδια σας. jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου