Σοκάρει η Mel B : «Ο σύζυγός μου με κακοποιούσε, με ανάγκαζε σε τρίο και άφησε έγκυο τη νταντά»

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβη το πρώην Spice girl, Mel B στο δικαστήριο για το διαζύγιό της, από τον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κατηγορεί τον Stephen Belafonte, ότι την χτυπούσε, ότι άφησε έγκυο την νταντά των παιδιών της και πως την ανάγκασε να πάρει μέρος σε ερωτικά τρίγωνα κατά τη διάρκεια των 10 ετών του έγγαμου βίου τους.




Η 41χρονη, περιέγραψε τα φρικτά βασανιστήρια που της έχει κάνει ο πρώην άντρας της, ζητώντας από τους δικαστές να τον κρατήσουν μακριά από εκείνη και τα τρία της παιδιά.

Η Mel B ανέφερε στο δικαστήριο πως ο Belafonte την έχει χτυπήσει στο πρόσωπο, έχει προσπαθήσει να την πνίξει, την έχει κλωτσήσει μέχρι να γίνει ένα με το πάτωμα και της έχει σκίσει το χείλος, βγάζοντας μάλιστα σοκαριστικές φωτογραφίες με παραμορφωμένο πρόσωπό της.



Σύμφωνα με αμερικάνικες ιστοσελίδες η ίδια είχε δηλώσει: Ο Stephen έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό μου και άρχισε να με πνίγει, ενώ μετά με χτυπούσε με δύναμη στο ξύλινο πάτωμα και όλα αυτά την ώρα που εγώ ετοιμαζόμουν για να βγω στο ριάλιτι του αμερικάνικου Dancing with the Stars.



H τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρει πως ο άντρας της δεν δίστασε να την χτυπήσει στο πρόσωπο την ημέρα που εκείνοι και τα υπόλοιπα κορίτσια των Spice Girls θα εμφανίζονταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία.


Η τραγουδίστρια τότε είχε εμφανιστεί με σημάδια στο σώμα της, το οποία είχαν προκληθεί από τον σύζυγό της, αλλά τότε είχε γράψει στο λογαριασμό της στο Twitter πως απλά τραυματίστηκε, ενώ έτρεχε με τα τακούνια, πράγμα που υποστήριξε ότι την είχε υποχρεώσει εκείνος να γράψει.

Εκτός από τις περιγραφές της σταρ για το πως την κακοποιούσε ο άντρας της, η ίδια ισχυρίστηκε πως η νταντά των παιδιών της είχε μείνει έγκυος από εκείνον, ενώ το σοκαριστικό είναι πως ο εν διαστάσει σύζυγό της είχε προτείνει να ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι και το νέο μωρό να γίνει μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η νταντά έκανε άμβλωση έναντι 300.000 δολαρίων.
Η Mel αποκάλυψε πως ήθελε να τον χωρίσει πολύ καιρό πριν, αλλά ο ίδιος την εκβίαζε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα βίντεο με εκείνη σε πολύ προσωπικές στιγμές και πως θα έκανε την ζωή της να μοιάζει με κόλαση.


Ακόμη, παρ'όλο που ο αδελφός του άντρα της ανέφερε πως το ζευγάρι είχε μία ήρεμη και χαλαρή σχέση, η Mel δεν δίστασε να πει πως ο Stephen την είχε αναγκάσει να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο μαζί του και με τυχαίες γυναίκες.

Από την πλευρά του, εκείνος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες της εν διαστάσει συζύγου του λέγοντας σε τηλεοπτικό κανάλι:

«Έχουμε παιδιά. Αν κάποιος γνωρίζει τα παιδιά μου ξέρει πως είναι πολύ όμορφα και καλά παιδιά και τώρα βρίσκονται παντού. Γιατί το κάνει αυτό; Ήμασταν φίλοι πριν δύο εβδομάδες και τώρα ξαφνικά βρισκόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου