Η Μίλα Κούνις ανακαίνισε το σπίτι των γονιών της - Πως αντέδρασαν (φωτό, βίντεο)

Η Μίλα Κούνις ήθελε να κάνει μία έκπληξη στους γονείς της γι΄αυτό αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πράξη άκρως συγκινητική, στην προσπάθειά της να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την έφεραν στον κόσμο και τη μεγάλωσαν με τον καλύτερο τρόπο.
Συνεργάστηκε, λοιπόν, με την εκπομπή MyHouzz και φρόντισε να ανακαινιστεί το σπίτι τους, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν το παραμικρό!


«Καθετί στη ζωή μου συνέβη σε αυτό το σπίτι. Εδώ έμενα όταν αποφοίτησα από το σχολείο, όταν πήρα το πρώτο κατοικίδιο σκυλάκι μου χωρίς, μάλιστα, την άδεια των γονέων μου, τα πάντα καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, τα έζησα σε αυτό το σπίτι» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός προσθέτοντας: «Θέλησα να κάνω κάτι ιδιαίτερο για τους γονείς μου για όλα αυτά που έχουν κάνει και εκείνοι για μένα και τον αδερφό μου όλα αυτά τα χρόνια».

Η αντίδραση των γονέων της όταν επέστρεψαν και αντίκρυσαν ένα σπίτι ολοκαίνουριο, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με τον πατέρα της να την ευχαριστεί και τη μητέρα της να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δίπλα στη Μίλα Κούνις που διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, εμφανίστηκε φυσικά και ο Άστορ Κούτσερ ο οποίος δήλωσε ότι είναι πολύ τυχερός, καθώς έχει τα καλύτερα πεθερικά του κόσμου, με τον πεθερό να απαντά με χιουμοριστική διάθεση λέγοντας πως ακόμα κι αν κάποιες φορές διαφωνούν, τον αγαπούν έτσι κι αλλιώς!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Russia (@hello__ru) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mila kunis (@_mila_kunis__) στις

πηγη