Η μουσουλμάνα Σινέντ Ο’Κόνορ σιχαίνεται πια τους λευκούς!

Δεν θέλει λέει να περνά πια χρόνο με τους «αηδιαστικούς λευκούς ανθρώπους»Λιγότερο από έναν μήνα πριν, η γνωστή ιρλανδή τραγουδίστρια, Σινέντ Ο’Κόνορ, είχε αποκαλύψει πως μεταστράφηκε στο Ισλάμ, αλλάζοντας το όνομά της σε Shuhada' Davitt.

Και τώρα ξαναχτυπά, ανακοινώνοντας στο Twitter πως αποστρέφεται τους λευκούς, ομολογώντας πάντως πως «αυτό που θα πω είναι κάτι τόσο ρατσιστικό που δεν πίστευα ποτέ πως θα το ένιωθε η ψυχή μου».
«Αλλά πραγματικά», συνεχίζει, «δεν θέλω ποτέ να ξαναπεράσω άλλο χρόνο με λευκούς ανθρώπους (αν έτσι αποκαλούμε τους μη μουσουλμάνους). Ούτε για μια στιγμή, για κανέναν λόγο. Είναι αηδιαστικοί»…

Πολλοί απάντησαν στις δηλώσεις της τραγουδίστριας του «Nothing Compares 2U», ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro», η Σινέντ είχε χειροτονηθεί ιερέας από την Ιρλανδική Ορθόδοξη, Καθολική και Αποστολή Εκκλησία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όντας θεοσεβούμενη χριστιανή.
Πέρυσι μάλιστα είχε αλλάξει το όνομά της σε «Magda Davitt», ενώ τώρα υπογράφει ως «Shuhada' Davitt», με την εφημερίδα να ισχυρίζεται πως το «Shuhada'» σημαίνει «μάρτυρας» στα αραβικά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου