Αυτά τα κεραμικά βάζα ομορφαίνουν τον χώρο σας ακόμη και χωρίς λουλούδια!

Ο Βρετανός σχεδιαστής Sebastian Bergne συνεργάστηκε με την ιαπωνική εταιρεία κεραμικών ειδών, Tokyo Saikai, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουριο brand με βάση την πορσελάνη. Και έτσι “γεννήθηκε” το label Ha, μία συνεργασία με βάση την σύγχρονη αισθητική, η οποία συνδυάζεται με τις παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας της πορσελάνης, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στην νότια Ιαπωνία. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα σειρά διακοσμητικών προϊόντων που έχουν σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα λουλούδια στους εσωτερικούς χώρους μας!




Τα κεραμικά προϊόντα της νέας σειράς Ha υπακούν στο σύγχρονο μοτίβο ζωής, σύμφωνα με το οποίο τα σπίτια μας είναι μικρότερα και εμείς έχουμε αγκαλιάσει το compact living ακόμη και στον τρόπο που διακοσμούμε με λουλούδια, δηλαδή χρησιμοποιώντας ένα φύλλο σε ένα βάζο.





Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δύο σχέδια, το Fruit που είναι ένα μικρό βάζο το οποίο θυμίζει μήλο και προορίζεται για μικρά ανθάκια και φυλλαράκια και το Tuba που είναι μια σειρά από βάζα και κασπώ τα οποία μπορούν να “φιλοξενήσουν” ακόμη και φρούτα ή και μολύβια, πέρα από άνθη και φυτά!
πηγη αθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου