Βασιλικός καυγάς μπροστά στις κάμερες για Λετίθια και Σοφία. «Έδειξε τον πραγματικό της εαυτό στο βίντεο με την πεθερά της», λέει η Μαρί Σαντάλ

Έχουν και οι βασιλικές οικογένειες τα θέματά τους...

Αυτό δείχνει το... ατυχές συμβάν που έπιασε η κάμερα, ανάμεσα στη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και την πεθερά της Σοφία.

Το συμβάν έγινε την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα. Ο φακός κατέγραψε την τέως βασίλισσα Σοφία να ποζάρει υπερήφανη και χαμογελαστή έχοντας στην αγκαλιά της τις δυο εγγονές της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη Σοφία.


Κάτι όμως φαίνεται δεν άρεσε στην νυν βασίλισσα Λετίθια. Έτσι μπήκε μπροστά τους προσπαθώντας να χωρίσει την κόρη της από την πεθερά της. Αρχικά εμφανίζεται η Λετίσια να περπατάει κάπως αμήχανα μπροστά από τις δύο κόρες της και την πεθερά της. Τελικά, στέκεται μπροστά τους, χαϊδεύει τα μαλλιά της κόρης της και φαίνεται να έχει μία σύντομη συνομιλία με την πεθερά της η οποία σφίγγει ακόμα περισσότερο τις εγγονές της με αποτέλεσμα η μία, η Λέονορ, να σπρώξει το χέρι της. Πεθερά και νύφη φαίνονται να έχουν μία έντονη συζήτηση και τότε παρεμβαίνει φανερά έκπληκτος ο βασιλιάς Φελίπε προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 Μαρί Σαντάλ κατά Λετίσια
Μετά το ατυχές συμβάν μεταξύ πεθεράς και νύφης, πήρε θέση μέσω twitter και η Μαρί Σαντάλ (είναι παντρεμένη με τον Παύλο που είναι ξάδερφος του βασιλιά Φελίπε).
«Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης! Πω, πω, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό», έγραψε.
Νωρίτερα είχε αναρωτηθεί τι αναφέρει ο ισπανικός Τύπος για το περιστατικό ενώ δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει και «απαίσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου