Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ προσκάλεσαν 2.640 πολίτες στον γάμο τους

Περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του Πύργου του Ουίνδσορ για να παρευρεθούν κατά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους τον Μάιο, όπως και κατά την αποχώρησή τους μετά το μυστήριο για μια βόλτα με άμαξα στην πόλη, ανακοίνωσε σήμερα το Ανάκτορο του Κένσινγκτον.
«Ο πρίγκιπας Χάρι και η δεσποινίς Μέγκαν Μαρκλ προσκάλεσαν 2.640 ανθρώπους στο πάρκο του Πύργου του Ουίνδσορ για να είναι παρόντες κατά την άφιξη» των ιδίων και «των προσκεκλημένων τους» όπως και «για να παρακολουθήσουν»
στη συνέχεια, μετά την γαμήλια τελετή, «την αποχώρησή τους με άμαξα από τον πύργο», αναφέρει το Ανάκτορο του Κένσινγκτον σε ανακοίνωσή του.
Μεταξύ των προσκεκλημένων αυτών θα βρίσκονται 1.200 «μέλη του κοινού», διαφόρων ηλικιών και προφίλ, από τις τέσσερις γωνιές του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Χάρι, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, και η Μέγκαν θέλουν τα «μέλη του κοινού» να «αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι των εορταστικών εκδηλώσεων», υπογραμμίζει το Ανάκτορο του Κένσινγκτον στην ανακοίνωσή του.
«Ο γάμος αυτός, όπως όλοι οι γάμοι, θα είναι μια στιγμή χαράς και ευτυχίας που θα αντανακλά την προσωπικότητα και τις αξίες» των μελλονύμφων, προσθέτει.
Στους υπόλοιπους από τους 2.640 προσκεκλημένους θα περιλαμβάνονται 200 μέλη φιλανθρωπικών οργανώσεων, 610 της τοπικής κοινότητας του Ουίνδσορ, περίπου 100 μαθητές από τα γύρω σχολεία και 530 μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Η γαμήλια τελετή προβλέπεται να αρχίσει στις 12:00 τοπική ώρα στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ. Μετά την τέλεση των γάμων, στις 13:00 τοπική ώρα ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν θα κάνουν μια βόλτα στην πόλη με άμαξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου