Τι τρέχει με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Κρίστεν Στιούαρτ

Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους στα social media, οι θαυμαστές των πρωταγωνιστών της σειράς ταινιών Λυκόφως (Twilight) Κρίστεν Στιούαρτ (Μπέλα) και Ρόμπερτ Πάτινσον (Έντουαρντ) όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι το πρώην θρυλικό ζευγάρι και στη ζωή εθεάθη σε κοινή έξοδο.
Είχαν ραγίσει οι καρδιές πολλών όταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ τερμάτισαν το 2013 τη σχέση τους μετά από 3,5 χρόνια ρομαντικού ειδυλλίου.
Αλλά τα πρόσφατα tweets από διάφορους θαυμαστές που ισχυρίζονται ότι είδαν τους δύο ηθοποιούς μαζί έκαναν αρκετούς να πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει ελπίδα επανένωσης του ζευγαριού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο ηθοποιοί εντοπίστηκαν στο εστιατόριο-μπαρ Edendale στην περιοχή Σίλβερ Λέικ του Λος Άντζελες. Πολλοί από τους θαυμαστές τους ήταν παρόντες στον χώρο και έσπευσαν να ενημερώσουν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Ήμουν στο μπαρ και γιόρταζα τα γενέθλια φίλου και μπαίνει μέσα ο Ρόμπερτ Πάτινσον και μετά η Κρίστεν Στιούαρτ και τώρα ξαναζώ τις Twilight φαντασιώσεις μου» έγραψε μία χρήστης στο Twitter. Διευκρίνισε όμως ότι δεν έβγαλε φωτογραφία, επειδή θεώρησε ότι δεν θα ήταν σωστό να τους φωτογραφήσει.
Αργότερα η ίδια θαυμάστρια πρόσθεσε: «Θα ήταν ωραίο να τους φωτογραφήσω, απλά έμοιαζαν με δύο φίλους που βγαίνουν έξω». Ένας άλλος χρήστης την παρακάλεσε να βγάλει φωτογραφία, τονίζοντας ότι αλλιώς θα θεωρήσει ότι δεν είναι αλήθεια.
«Είναι αλήθεια!!! Ήταν μικρός ο χώρος θα ήταν αγένεια να τους φωτογραφήσει» έγραψε άλλος θαυμαστής που ήταν παρών.
«Ίσως ο Ρομπ και η Κρις αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά, επειδή μεγάλωσαν, έγιναν πιο ώριμοι, έμαθαν περισσότερα για τη ζωή, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει ο ένας τον άλλον και τώρα μπορεί να κάνουν μία νέα αρχή. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι για πάντα» αναφέρει ένα άλλο tweet.
«Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον εθεάθησαν σε μπαρ στο LA. Η καρδιά μου έφυγε από το στήθος» έγραψε άλλη θαυμάστρια.
Η σχέση των δύο ηθοποιών έληξε με ένα σκάνδαλο: η Στιούαρτ φωτογραφήθηκε να φιλά τον σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White And The Hunter» Ρούπερτ Σάντερς στην οποία ήταν πρωταγωνίστρια. Όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε παράλληλη σχέση μαζί του, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Πάτινσον. Οι δυο τους συμφιλιώθηκαν, αλλά τελικά χώρισαν τον Μάιο του 2013.
«Όλοι επιθυμούσαν από εμένα και τον Ρόμπερτ τόσο πολύ να είμαστε ζευγάρι, το κοινό, τα media» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο T Magazine των New York Times. «Η σχέση μας έγινε ένα εμπορικό προϊόν προς πώληση» είχε επισημάνει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κρίστεν Στιούαρτ είναι σε σχέση με το μοντέλο της Victoria's Secret, Στέλλα Μάξγουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου