Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων

Το άλμπουμ της «Reputation» ξεπέρασε το 1 εκατ. πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.
Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ «Reputation» είχε προβλεφθεί πως θα είναι μία από τις εμπορικότερες επιτυχίες της χρονιάς.
Σύμφωνα με το Variety, το «Reputation» το έκτο στούντιο άλμπουμ της Σουίφτ, κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς τα ξημερώματα της Παρασκευής και ήδη έχουν πουληθεί περισσότερα από 1000.000 αντίτυπα.
Οι προβλέψεις της μουσικής βιομηχανίας είναι ότι θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 1,3 εκατ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.
Οι πωλήσεις μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερες, ανέφερε ο Τζιμ Λιντέστρι από τη BuzzAngle Music τονίζοντας οι αριθμοί από τις προ-παραγγελίες και τα πολυκαταστήματα Walmart θα είναι γνωστά έως το τέλος της εβδομάδας.
Η απόφαση της Σουίφτ να μην διαθέσει το «Reputation» στο Spotify και άλλες υπηρεσίες streaming την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του άλμπουμ φαίνεται πως ήταν σοφή με την έλλειψη διαθεσιμότητας του άλμπουμ να ενισχύει τις πωλήσεις.
Σύμφωνα με το Variety, το «Reputation» είναι το τέταρτο άλμπουμ της Αμερικανίδας σούπερ – σταρ τραγουδίστριας - τραγουδοποιού, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο αντίτυπα.
Η Σουίφτ είναι η μοναδική καλλιτέχνης με τρία διαφορετικά άλμπουμ να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα, από το 1991, όταν η εταιρεία Νielsen άρχισε να κρατά στατιστικά στοιχεία.
Το άλμπουμ αναμένεται να είναι το πρώτο σε πωλήσεις φέτος και να «προσπεράσει» το «Divide» του Εντ Σίραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου