Ο Αντώνης Ρέμος κάνει… Μύκονο τις Γαλλικές Άλπεις

«Στην κορυφή του κόσμου», στις Γαλλικές Άλπεις ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται για μία εμφάνιση που θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα από την Ελλάδα αλλά και το διεθνές «τζετ σετ».
Ο Αντώνης Ρέμος, το καλοκαίρι πραγματοποίησε δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Nammos της Μυκόνου, όπως κάνει κάθε χρόνο και πλέον ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο χειμερινό Nammos, στην Chourchevel, το χωριό των Γαλλικών Άλπεων.

Η συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο νεόκτιστο σαλέ των 1000 τ.μ που φιλοξενεί το χειμωνιάτικο Nammos, μέσα στις χιονοδρομικές πίστες των Γαλλικών Άλπεων. Όπως αναφέρει η αφίσα που δημοσίευσε ο χώρος στο Instagram, ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί «στην κορυφή του κόσμου».
Tο ξύλινο ψηλοτάβανο σαλέ που μπορεί να δεχτεί μέχρι 400 άτομα για φαγητό σε καθημερινή βάση, απασχολεί στο εστιατόριο αρκετά άτομα με προϋπηρεσία στο πιο διάσημο στέκι του Νησιού των Ανέμων. Εκτός από τους σεφ, τους μάγειρες και τους σερβιτόρους, υπάρχουν οδηγοί και αυτοκίνητα για να μεταφέρουν τους πελάτες από το διάσημο χωριό στο νέο hot spot.
Σημειώνεται ότι η Κουρσεβέλ, που θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά θέρετρα του χειμώνα.
fff fff1 vv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου