Ο Ricky Martin ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό του! Όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Ο Ricky Martin που πριν από μερικά χρόνια αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, τώρα μιλώντας στο περιοδικό «Ocean Drive» μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον αρραβωνιαστικό του Jwan Yosef.


Ο 45χρονος ποπ σταρ είπε στο περιοδικό ότι ήταν μόνος για δυόμισι χρόνια πριν γνωρίσει τον Υοsef, αλλά υπήρξε άμεση χημεία όταν συναντήθηκαν.
«Ο σχεδιασμός ενός γάμου είναι εξαιρετικά δύσκολος» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Θέλουμε να το κάνουμε σωστά, ελπίζουμε ότι την ερχόμενη άνοιξη θα κάνουμε το τριήμερο γεγονός αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πού θα το κάνουμε. Ίσως στο Λος Άντζελες, στο Πουέρτο Ρίκο ή στη Σουηδία, ή στην Ισπανία...».



Ο Ricky Martin επίσης εξήγησε ότι θέλει ο γάμος τους να είναι δημόσιο γεγονός. «Οι άνθρωποι θα μιλάνε γι 'αυτό. Δεν θέλουμε να το κρύψουμε», είπε. «Είμαστε μια σύγχρονη οικογένεια και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μας δουν και θέλω να δείξω πόσο φυσικά όμορφή είναι η οικογένειά μας. Για το λόγο αυτό θα γίνει δημόσια και θα μοιραστώ τον γάμο μου με τον κόσμο».

Ο Martin, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη σειρά του FX «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story» έχει δύο παιδιά, τους οκτάχρονους δίδυμους Valentino και Matteo, οι οποίοι γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα. Ωστόσο έχει δηλώσει πως θέλει σύντομα να μεγαλώσει και άλλο την οικογένειά του.


Πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου