Η Λάουρα Nάργες πριν την έναρξη του The Voice: Νιώθω ευλογημένη

Το «The Voice of Greece» και έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ της Τρίτης και φέτος συμμετέχει και η Λάουρα Νάργες.
Η Λάουρα Νάργες που θα πλαισιώνει την ομάδα των Κωστή Μαραβέγια, ο Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου και ο Σάκη Ρουβά, που αποτελούν την κριτική επιτροπή θα βρίσκεται πίσω από την λαμπερή σκηνή για να δίνει δύναμη στους παίκτες που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση αλλά και να μοιράζεται τις στιγμές αγωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η όμορφη παρουσιάστρια που συμμετείχε στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης Survivor, λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου επεισοδίου θέλησε να μοιραστεί τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη νέα της εμπειρία με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως νιώθει ευλογημένη που ανήκει πλέον σ’ αυτή την ομάδα που απαρτίζεται από φοβερούς επαγγελματίες.
«Απόψε ξεκινάει κάτι καινούριο που με κάνει πολύ χαρούμενη, το The Voice! Νιώθω ευλογημένη γιατί ανήκω πλέον σε μία ομάδα που αποτελείται από φοβερούς επαγγελματίες και καταπληκτικούς ανθρώπους. Εύχομαι όλοι εσείς να είστε μαζί μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι και να σας κρατάμε γλυκιά συντροφιά παρέα με όλους τους υπέροχους συντελεστές. Ευχαριστώ Acun Medya και ΣΚΑΪ TV για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ Γιώργο, Σάκη, Έλενα, Κωστή και Πάνο για την θερμή σας αγκαλιά! Ξεκινάμε, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ! Καλή μας αρχή!», ήταν το μήνυμα που θέλησε να ποστάρει η Λάουρα Νάργες.


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου