Και φέτος οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι τάση

Αρέσουν και σε εσάς οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο; Για ακόμα μία σεζόν είναι στη μόδα και φυσικά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε το ιδανικό ζευγάρι, καθώς μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα σε διάφορες τιμές. Εμείς ξεχωρίσαμε τα πρώτα ζευγάρια που μας έχουν κάνει εντύπωση για φέτος, για να βρείτε και εσείς αυτό που θα ταιριάξει με το δικό σας στιλ. 


Κι όμως, αυτή η 50χρονη Ελληνίδα έχει το πιο σέξι σώμα της σόουμπιζ


 
22708936_139820293310229_4930206775988191232_nΤι κι αν είναι πλέον 50 ετών; Ο χρόνος φαίνεται πως δεν αγγίζει το σώμα της Βίκυς Κουλιανού, το οποίο είναι όσο εντυπωσιακό ήταν πριν πολλές δεκαετίες. Το πρώην  supermodel μάλιστα δεν δίστασε χθες να ανέβει ξανά στην πασαρέλα και να περπατήσει για το show του Celebrity Skin. Φυσικά και ήταν απλά υπέροχη!
Όχι πείτε μας, ποια άλλη 50χρονη θα μπορούσε να εμφανιστεί μόνο με over the knee μπότες και ένα κορμάκι και να δείχνει ΕΤΣΙ;
Μετά την ολοκλήρωση της επίδειξης, η ίδια τράβηξε μερικές backstage φωτογραφίες, αναδεικνύοντας το outfit της και φυσικά ανάρτησε μία από αυτές στο instagram.

Βίκυ, μπορούμε να μάθουμε το μυστικό σου;
Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου