Ankle Strap: Παπούτσια για δέσιμο

Παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο. Ποιο στιλ πρέπει να επιλέξεις για να είναι όλα σωστά και όμορφα.
Ψέμματα δε θα σου πω. Τα παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο (ankle strap για τους φίλους) δεν είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά για όλα τα πόδια. Το μυστικό είναι να ξέρεις ποιο στιλ να επιλέξεις και με τι να το συνδυάσεις. Το ίδιο παπούτσι θα δείχνει τελείως διαφορετικό με φούστα απ'ότι με παντελόνι. Τα πέδιλα αυτά έχουν κλασικό κόψιμο, γεγονός που τα κάνει βασικά για την γκαρνταρόμπα σου.

Θα είναι πάντα στη μόδα για αυτό αν σκέφτεσαι μία αγορά, καλό θα ήταν να προσανατολιστείς προς αστράγαλο μεριά. Είναι στιλάτα και ιδιαιτέρως κομψά.
Ο προβληματισμός σου για τις πιο γεμάτες γάμπες είναι κάτι παραπάνω από σωστός. Να θυμάσαι πως οτιδήποτε ''κόβει'' το πόδι το κάνει να δείχνει πιο παχύ γιατί διακόπτει (και) την οπτική συνέχεια. Υπάρχουν κόλπα και μπορείς να τα υιοθετήσεις χωρίς να αποκλείσεις τα ankle strap από τις επιλογές σου.
Αν αντέχεις το κρύο, φοριούνται και χειμώνα. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.

Περίπτωση #1


 
  Πολύ λεπτά λουριά που δένουν ψηλά στον αστράγαλο και κολακεύουν ιδιαίτερα τα αδύνατα πόδια. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία μπορείς να τα φορέσεις με ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αν όμως οι γάμπες σου είναι γεμάτες καλό θα ήταν να τα συνδυάσεις με μακριά φούστα ή και παντελόνι σε boyfriend γραμμή. Για ένα τσικ παραπάνω, γύρνα τα ρεβέρ προς τα έξω.

Περίπτωση #2


 
  Εδώ βρίσκεται η πλειοψηφία. Οι περισσότερες από εμάς χρειαζόμαστε αυτό το στιλ. Τα λουριά πάνε κάτω από τον αστράγαλο και κολακεύουν πάρα πολύ τα πόδια. Τα συνδυάζεις ακόμα και με πιο κοντά φορέματα. Τα περίτεχνα σχέδια και τα έντονα χρώματα τραβούν το βλέμμα στο σωστό σημείο και είναι μία έξυπνη λύση για όσες επιλέγουν συνήθως μονόχρωμα σύνολα.

Περίπτωση #3


 
  Περίπου τα ίδια με την πρώτη αλλά στο συγκεκριμένο στιλ τα λουράκια γυρνούν περισσότερες από μία φορές. Άρα, μπορείς να τα προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες. Προσοχή: Να έχεις στο νου σου πως δεν πρέπει να είναι σφιχτά δεμένα. Άφησε λίγο αέρα και αμέσως το πόδι σου θα δείξει πιο αδύνατο.

Περίπτωση #4



Γιατί εκεί έξω υπάρχουν και οι τολμηρές. Εκείνες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Δεν αρέσει σε όλες αλλά όσες το επιλέξουν  θα το υποστηρίξουν συνολικά. Πέδιλα με κάλτσες. Στα catwalks έκανε έντονη εμφάνιση το εν λόγω trend με τον οίκο Gucci να δείχνει μία ιδιαίτερη αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου