Η Κέιτι Πέρι μαγειρεύει, κοιμάται και κάνει γιόγκα μπροστά στις κάμερες

H Κέιτι Πέρι όπως δεν την έχουν ποτέ ξαναδεί οι θαυμαστές της: Στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού μαραθωνίου η διάσημη τραγουδίστρια επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να την κινηματογραφήσουν στο σπίτι της για τέσσερις ημέρες.
Μπροστά στον τηλεοπτικό φακό η Πέρι μιλάει για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε και την αντιπαλότητά της με την Τέιλορ Σουίφτ.
Η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια
συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το τηλεριάλιτι στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της άλμπουμ, «Witness». Οι θαυμαστές της προσκλήθηκαν κατόπιν στην οικία της στο Λος Άντζελες για το Σαββατοκύριακο, έως αργά το βράδυ της Δευτέρας τοπική ώρα.
Οι τηλεθεατές είδαν το αστέρι της ποπ μουσικής να μαγειρεύει, να κοιμάται, να κάνει γιόγκα, να καλλωπίζει τον σκύλο της Νάγκετ και να συνομιλεί με τους διάσημους φίλους της που την επισκέπτονται.
Παρά ωστόσο την έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας, η καλλιτέχνιδα ομολόγησε ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί την προσοχή του κόσμου.
«Έφτιαξα αυτήν την προσωπικότητα της Κέιτι Πέρι που όλος ο κόσμος γνωρίζει και για αυτόν τον λόγο ο κόσμος ενδιαφέρεται για εμένα, αυτό είναι φανταστικό, όμως πρόκειται κυρίως για ένα προσωπείο» τόνισε η ίδια, η Κάθριν Χάντσον όπως είναι το πραγματικό της όνομα, κατά τη διάρκεια μιας ψυχοθεραπείας όπου πολλές φορές δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Ντρέπομαι διότι παρά το γεγονός ότι η Κέιτι Πέρι είναι πολύ δυνατή, είναι δύσκολο. Ντρέπομαι που έχω τέτοιες σκέψεις και νιώθω τόσο ανήθικη και τόσο θλιμμένη» λέει η ίδια στον ψυχολόγο της Σίρι Σινγχ.
..«Είμαι ένα ανθρώπινο ον και ζω κάτω από το τρελό αυτό μικροσκόπιο» συμπλήρωσε η Πέρι. «Κοιτάξτε την Κέιτι Πέρι, είναι τόσο γοητευτική, είναι πλούσια, ζει στην πολυτέλεια, είναι επιτυχημένη… κι όταν ήμουν η Κάθριν Χάντσον δεν είχα χρήματα, δεν ασκούσα καμία επιρροή, δεν είχα τίποτα» περιγράψει η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα συμφιλιώθηκε με τους γονείς της, συντηρητικούς χριστιανούς. Η πρώην μελαχρινή σταρ αναφέρθηκε και στο νέο της κούρεμα, κοντά μαλλιά σε ξανθιές αποχρώσεις: ήταν μια προσπάθεια «να είμαι το 100% του εαυτού μου, καθώς δεν ένιωθα καλά όταν είχα την εντύπωση ότι δεν μπορώ να είμαι». Η Κέιτι Πέρι μίλησε και για την αντιπαλότητα με την Τέιλορ Σουίφτ. ...
«Τη συγχωρώ και λυπάμαι για όλα όσα έκανα. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνη το ίδιο» σημείωσε μιλώντας στην Αριάνα Χάφινγκτον.
Οι δύο τραγουδίστριες βρίσκονταν σε αντιπαράθεση μεταξύ άλλων για τους χορευτές που διεκδικούσαν να συνεργαστούν στις ζωντανές εμφανίσεις τους, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ κατηγορεί την Κέιτι Πέρι ότι της πήρε συνεργάτες της ενώ εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου