Μαμά πέντε παιδιών με κορμί «φέτες» και ο σάλος στα social media

Στο στόχαστρο των social media βρέθηκε η Simone Gately με τους χρήστες να την κατηγορούν ότι λέει ψέματα και δεν έχει γεννήσει τα πέντε παιδιά της.

Η 35χρονη γυναίκα δηλώνει εθισμένη με την γυμναστική και αυτό φαίνεται και στο κορμί της. Όταν δεν προσέχει τα πέντε παιδιά της Summer (10 ετών), Chester (8 ετών), Blossom(7 ετών), India (6 ετών) και Minnie (3 ετών) αφιερώνει χρόνο στη γυμναστική.
.


simonegatelyfitmum2
Το κορμί της είναι αυτό που έχει προκαλέσει ντόρο με πολλούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων να υποστηρίζουν πως δεν είναι αυτή η εικόνα γυναίκας με πέντε παιδιά!
Η Simone Gately έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της τόσο με τα παιδιά της όσο και μόνη της φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό ή τα ρούχα γυμναστικής της.
simonegatelyfitmum3
Η personal trainer, που γέννησε μεταξύ του 2006 και 2012, βρέθηκε να διαβάζει κακεντρεχή σχόλια από άλλες μητέρες, οι οποίες την κατηγορούσαν πως δεν γέννησε αυτή τα πέντε παιδιά και πως χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα.
Η Simone λέει στο «Femail» πως και στις πέντε τις εγκυμοσύνες πήρε πάρα πολλά κιλά, θέλοντας να κάνει τους πάντες να σταματήσουν να την κατακρίνουν χωρίς λόγο. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια ξέρει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να χάσεις αυτό το βάρος και ότι εκείνη κατάφερνε να χάσει αυτά τα κιλά με πολύ περπάτημα και τρώγοντας υγιεινά.
simonegatelyfitmum4
«Είμαι σαν τις άλλες μαμάδες που δουλεύουν και έχουν πολυάσχολες ζωές, χωρίς καμία βοήθεια», λέει χαρακτηριστικά.
Περιγράφοντας τη μέρα της, η 35χρονη αναφέρει πως σηκώνεται στις 6 το πρωί και τρέχει ή πάει τα παιδιά της με τα πόδια σχολείο. Μετά κάνει τις δουλειές του σπιτιού, πηγαίνει στα μαγαζιά, οργανώνει πάρτι και δραστηριότητες, ενώ παράλληλα προπονείται στο σπίτι.
simonegatelyfitmum5
Μάλιστα λέει ότι συνοδεύει τα παιδιά της στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες σχεδόν πάντα περπατώντας.
Με τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη οι πολυάσχολες μαμάδες μπορούν να ασκηθούν, ωστόσο, χρειάζεται οργάνωση και πλάνο», λέει.
Η Simone γράφει ένα βιβλίο για τις γυναίκες που σκοπεύουν να κάνουν παιδί όσο και για εκείνες που έχουν και θέλουν να αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους.
simonegatelyfitmum7 simonegatelyfitmum8 simonegatelyfitmum9 simonegatelyfitmum10 simonegatelyfitmum11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου