Μαγευτικό αλλά ... κόβει και την ανάσα! Η πισίνα που κρέμεται από ουρανοξύστη (φωτό, βίντεο)

Μπορεί να φοβίζει, αλλά είναι μαγευτικό. Αναντίρρητα. Να κολυμπάς και να έχεις ανεμπόδιστη θέα της πόλης σου, πολλά μέτρα κάτω.

Ο ουρανοξύστης κατοικιών Market Square Tower στο Χιούστον του Τέξας, ήρθε να συναντήσει ένα ξενοδοχείο στους Δολομίτες στο νότιο Τυρόλο και μια βίλα στη Μαρμπέγια, στο να προσφέρει στους ενοίκους να κολυμπούν σε πισίνα στην οροφή του κτιρίου και μέσα από τον γυάλινο πυθμένα της να βλέπουν κάτω.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MySwimPro (@myswimpro) στις
..
«Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν κάτι που θα τραβούσε την προσοχή και επιβεβαιωθήκαμε» δήλωσε στο περιοδικό Paper City, ο εργολάβος Philip Schneidau.

Η πισίνα, από ακρυλικό γυαλί, προεξέχει τρία μέτρα από την άκρη της οροφής του ύψους 153 μέτρων κτιρίου, για να επιτρέπει σε όσους επιθυμούν να δροσιστούν ή να ασκηθούν, να πλέουν πάνω από τους δρόμους του Χιούστον, παρακολουθώντας κίνηση οχημάτων και πεζών.
Σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Jackson & Ryan Architects, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και καθώς ο καιρός έχει ανοίξει, οι ένοικοι των 463 διαμερισμάτων του ουρανοξύστη μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο της δικής τους εμπειρίας ιλίγγου στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Forbus (@blackforestmom67) στις
..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου