Σεξ, όργια και αχαλίνωτα πάθη στα πριβέ πάρτι της Νέας Υόρκης

Ο Josh (δε θέλει να αποκαλυφθεί το επίθετό του) περιφέρεται από τη μια αιθέρια ύπαρξη με μαύρα εσώρουχα, στην άλλη επίσης με μαύρα εσώρουχα και χάνεται μέσα σε γαλλικά φιλιά.
Όλα συμβαίνουν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Ο 26χρονος Ρώσος έχει 2-3 τυχερές στιγμές, αλλά δείχνει τη μεγαλοψυχία του σε εκείνες που απέρριψαν το αίτημά του- τους δίνει την επαγγελματική του κάρτα που γράφει έναν αρκετά βαρύγδουπο τίτλο, και τη διεύθυνση του γραφείου κάπου στην Park Avenue.

rotiajm2
Το προηγούμενο Σάββατο, περίπου 100 άτομα όλα τους με «γεμάτα» πορτοφόλια και δυνατή εμφάνιση, συγκεντρώθηκαν στην προεδρική σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου που συχνά φιλοξενεί όργια και sex shows. Ήταν ένα από τα πολλά πάρτι που διοργανώνει στο Μανχάταν το ελιτίστικο ερωτικό κλάμπ, Snctm από το Λος Άντζελες με αρκετά διάσημα ονόματα να συμπεριλαμβάνονται στους θαυμαστές του, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο αμερικανός κωμικός, παραγωγός και συγγραφέας Bill Maher.
rotiajm3
Η New York Post, κατάφερε και απέκτησε πρόσβαση στη σουίτα της αμαρτίας -, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει ονόματα, τοποθεσίες και λοιπά στοιχεία που θα μπορούσαν να βλάψουν τη φήμη κάποιου συμμετέχοντα. Όπως πολύ εύστοχα παρατηρούν οι δυο δημοσιογράφοι, αν και εδώ ρέει άφθονο το σεξ, εντούτοις οι νεοϋορκέζοι φαίνεται πως είναι πιο ανέμελοι και ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επαγγελματικές διασυνδέσεις από ό,τι οι χαλαροί Καλιφορνέζοι ομόλογοί τους.
«Εδώ όλα είναι καινούργια και υπάρχουν πολλοί που έρχονται πρώτη φορά και συμπεριφέρονται σαν ηδονοβλεψίες», λέει ο διοργανωτής από την Snctm, Nicolas de la Kethulle. Το κόστος ανά πάρτι για τους άντρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κυμαίνεται από 1.500 με 1.875 δολάρια ανά πάρτι (το κόστος προσαρμόζεται όταν ο ενδιαφερόμενος φέρει μαζί του μια παρτενέρ). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα της ετήσιας VIP κάρτα μέλους έναντι 75.000 δολαρίων με την οποία ο τυχερός κάτοχος έχει πρόσβαση σε όλα τα πάρτι, πρόσβαση στους private χώρους, απεριόριστη κατανάλωση σαμπάνιας Cristal.
rotiajm4
Οι γυναίκες επιλέγονται προσεκτικά, είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμες και υπερτερούν ποσοτικά, σε ποσοστό 3 προς 1, από τους άντρες. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα καλύτερο. Δε πληρώνουν ούτε σεντ. «Για το συγκεκριμένο πάρτι, είχαμε 1.000 αιτήματα για συμμετοχή, αλλά επιτρέψαμε μόνο σε 100» εξηγεί ο ιδρυτής του Snctm, Damon Lawner- ένας διαζευγμένος δικηγόρος και πατέρας δυο παιδιών. Όπως σημειώνει, οι άντρες που κατάφεραν και πέρασαν το δύσκολο κάστινγκ, είναι το λιγότερο «οι κυρίαρχοι του σύμπαντος», δηλαδή εδώ μιλάμε για ευπαρουσίαστα μεγαλοστελέχη σίγουρα από τη Wall Street και από το χώρο της τεχνολογίας - αυτή τη φορά ουδείς διάσημος δε βρέθηκε ανάμεσά τους. Οι ηλικίες για τους άντρες κυμαίνονται από τα 20 έως τα 60, το πολύ, όλοι τους ντυμένοι με πανάκριβα σμόκιν. Οι γυναίκες περιφέρουν τα προσόντα τους μέσα σε μαύρα-το αγαπημένο χρώμα -εσώρουχα, είναι ηλικίας από 20 έως 40 (και κάτι), και ισορροπούν πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες.
rotiajm5
Η Katie σπουδάζει μόδα, είναι Μορμόνα μεγαλωμένη στη Γιούτα. Η 22χρονη ήρθε μαζί με τον συνοδό της που γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Παρά τον αρχικό δισταγμό της, εξοικειώθηκε γρήγορα με το χώρο, «έχει πολύ σέξι κόσμο», είπε και σύντομα προχώρησε σε σεξουαλική επαφή με έξι άτομα. Ένας από τους εραστές της, ήταν και ένας αρκετά γυμνασμένος 50ρης ο οποίος ως άλλος sugar daddy, της υποσχέθηκε να πληρώσει τις σπουδές της και να κάνει τα έξοδα για ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες.
rotiajm6
«Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα γέρους, χοντρούς ηλικιωμένους, αλλά ξαφνιάστηκα ευχάριστα», λέει η εντυπωσιακή μελαχρινή. Ο 50χρονο sugar daddy τη θέλει μαζί του και στο επόμενο πάρτι του Snctm, στο Χόλιγουντ στα τέλη του Απρίλη... Εν τω μεταξύ, ο De la Kethulle δηλώνει περήφανος για το πάρτι του: «Οι άνθρωποι κάνουν σεξ. Είναι όμορφο που οι νεοϋορκέζοι περνούν καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου