Βραβείο… έμπνευσης για την Κάρλι Κλος και το γιορτάζουμε με τις πιο σέξι φωτογραφίες της (pics)

Κάθε χρόνο η Βελγοαμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ, αναδεικνύει γυναίκες που εμπνέουν και φέρνουν την αλλαγή σε όλο τον κόσμο με τα βραβεία DVF Awards.
Φέτος, το σούπερμοντελ Κάρλι Κλος θα είναι μεταξύ των γυναικών που θα τιμηθούν στην 8η τελετή απονομής των βραβείων, στη Νέα Υόρκη. Η σχεδιάστρια ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι στην Κάρλι Κλος θα απονεμηθεί το… Βραβείο Έμπνευσης για το 2017.

Η Κάρλι Κλος έχει ιδρύσει τον οργανισμό Kode With Klossy που βοηθά νέες γυναίκες και κορίτσια να μάθουν γλώσσες προγραμματισμού. Με τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς cookies χωρίς γλουτένη, Klossies, στηρίζει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την εξάλειψη της πείνας FEED και το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA).

Για το φιλανθρωπικό της έργο εντός και εκτός του κόσμου της μόδας αποτελεί την ιδανική επιλογή για το βραβείο, αναφέρεται στο αιτιολογικό της βράβευσης, σύμφωνα με το Vogue.uk.
Με βίντεο στο Facebook, η Κλος ενθαρρύνει επίσης όλους να ψηφίσουν για το φετινό Βραβείο Φωνή των Πολιτών, μία από τις πέντε τιμητικές διακρίσεις που απονέμονται κάθε χρόνο στην τελετή των βραβείων DVF. Το συγκεκριμένο βραβείο επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας των πολιτών.
Τα DVF Awards απονέμονται από το ίδρυμα της οικογένειας Φον Φίρστενμπεργκ «The Diller – von Furstenberg Family Foundation» σε ένδειξη αναγνώρισης και στήριξης ξεχωριστών γυναικών που καταβάλλουν προσπάθειες για την αλλαγή της ζωής των άλλων γυναικών.
Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη…
Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε την Κάρλι…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη karlie kloss fan💕 (@klossykar) στις