Επίσημα σύζυγοι η πρωταγωνίστρια και η σεναριογράφος του «Orange Is the New Black» (εικόνες)

Γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν στα πλατό της σειράς «Orange Is the New Black» και πριν λίγες μέρες επισημοποίησαν τον έρωτά τους με έναν «μαγικό» γάμο. Η σταρ της σειράς Samira Wiley παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό της Lauren Morelli το Σάββατο.


Η Wiley και Morelli, συγγραφέας και παραγωγός αντίστοιχα της πολύ επιτυχημένης σειράς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία υπέροχη τελετή στην Καλιφόρνια, με τις «ευλογίες» των γονιών της Wiley.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Οκτώβριο μέσω του Instagram, με την Wiley να δείχνει γεμάτη χαρά το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.
Η Morelli στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη, αλλά χώρισε, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το σεξουαλικό της προσανατολισμό, ενώ στις αρχές του 2014 έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τη σύντροφό της.

Από την άλλη η Samira Wiley, είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη εδώ και πολλά χρόνια και ήταν στη λίστα του περιοδικού OUT με τις 100 LGBT προσωπικότητες του 2014 που άσκησαν μεγαλύτερη επιρροή στην κοινότητα.
Ο γάμος τους ήταν ιδιαίτερα ρομαντικός και όλες οι φωτογραφίες αναμένεται να δημοσιευτούν στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Martha Stewart Weddings.
πηγη
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samira Wiley (@whododatlikedat) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samira Wiley (@whododatlikedat) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Morelli (@lomorelli) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Morelli (@lomorelli) στις
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου