Η H&M από σήμερα λανσάρει δύο νέες συλλογές

Σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου η Η&Μ λανσάρει δύο ξεχωριστές συλλογές μόδας: την H&M Studio και την H&M Spring Icons Selected by The Weeknd.
Στην Ελλάδα, οι συλλογές Studio θα είναι διαθέσιμες στην Αθήνα στο κατάστημα της Ερμού 54 και στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Τσιμισκή 22, ενώ στην Κύπρο, οι συλλογές θα είναι διαθέσιμες στο κατάστημα της Λήδρας 171.

11_ok
Τέλος, η ανδρική συλλογή H&M Spring Icons Selected by The Weeknd θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα H&M με ανδρικά ρούχα.

H&M Spring Icons Selected by The Weeknd – η βασική ανδρική γκαρνταρόμπα της H&M

H H&M Spring Icons Selected by The Weeknd είναι μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα βασικών κομματιών, τα οποία έχει επιλέξει ένας από τους διασημότερους καλλιτέχνες παγκοσμίως.
1_ok
Η συλλογή συνδυάζει τις χρηστικές και streetwear φόρμες ρούχων με τις κομψές γραμμές, παρουσιάζοντας τις βασικές τάσεις της σαιζόν για την ανδρική γκαρνταρόμπα.
Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα H&M με ανδρικά ρούχα, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, από τις 2 Μαρτίου.

Η απλότητα συνδυάζεται με την αγάπη και το πάθος στη νέα γυναικεία συλλογή H&M Studio

9_ok
Η χάρη, ο ρομαντισμός, αλλά και το πάθος του μπαλέτου στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης στη συλλογή H&M Studio. Η θηλυκότητα, ο όγκος και οι παραδοσιακές τεχνικές συνδυάζονται με τη χρηστικότητα, καθώς και λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας του αθλητικού ρουχισμού, αποπνέοντας μια φρέσκια και μοντέρνα αντίθεση.
Φανταστείτε μια μπαλαρίνα στα παρασκήνια, να συνδυάζει την παραδοσιακή στολή της με σπορ κομμάτια, για να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα γεμάτη αντιθέσεις, που γεφυρώνει τον απόηχο της ιστορίας με την απλότητα των μοντέρνων γραμμών.
8_ok
«Αυτή η συλλογή στέλνει ένα θετικό μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας.
Η γνώση του παρελθόντος συνδυάζεται με την ενέργεια του σήμερα και μας οδηγεί προς ένα νέο μέλλον», λέει η Pernilla Wohlfart, επικεφαλής Σχεδίασης και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M.
6_ok

Η δύναμη συνδυάζεται με την ευαισθησία στη νέα ανδρική συλλογή H&M Studio

Σχεδιαστική ακρίβεια και δύναμη. Παραδοσιακά στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας σε αναβαθμισμένη εκδοχή. Ο φρέσκος μοντερνισμός των σπορ - αυτές είναι οι κύριες πηγές έμπνευσης για την ανδρική συλλογή H&M Studio.
7_ok
Η ρευστότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη χαλαρότητα και την ελαφρότητα της κίνησης να κάνουν αντίθεση με τα σχεδόν κολλητά διάφανα πλεκτά που φοριούνται με τα νέα παντελόνια φόρμας.
Κλασικά στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας ξαναγεννιούνται. Αναβαθμισμένα σπορ κομμάτια δημιουργούν καθαρές γραμμές και αποπνέουν το δυναμισμό των έντονων χρωμάτων.
4_edited
Υιοθετήστε τους συνδυασμούς και παίξτε με τις διαφορές για ένα look που έχει τις ρίζες του στην παράδοση, αλλά είναι στραμμένο προς το μέλλον.
«Η συλλογή H&M Studio βασίζεται στις αντιθέσεις. Εξισορροπεί την παράδοση των καλοραμμένων ρούχων με το σπορ μοντερνισμό, τα χρώματα με τις υφές και την αρρενωπότητα με μια νέα ευαισθησία», λέει ο Andreas Lowenstam, επικεφαλής Σχεδίασης Ανδρικών Ρούχων της H&M.
4_ok 10_ok
3_edited
Δείτε εδώ το βίντεο της καμπάνιας H&M Spring Icons Selected by The Weeknd.