Έτσι θα ζήσετε 48 ώρες στο Λας Βέγκας σαν σούπερ σταρ ( foto-video )

Υπάρχει μια αμερικάνικη «παροιμία» που λέει πως «συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας». Αυτό φαίνεται πως δεν αγγίζει καθόλου τον Jim Dobson, δημοσιογράφο του Forbes ο οποίος έχει την τύχη να  γράφει για πρόσωπα και καταστάσεις που μόνο πλούσιοι και διάσημοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν.

Έχει επισκεφτεί στη μυθική πόλη του τζόγου πολλές φορές και όπως ο ίδιος γράφει πάντα ζηλεύει τα όσα έχει να προσφέρει η πόλη στους rich and famous... Ο ίδιος, με αφορμή το βίντεο κλιπ του Bruno Mars «24k Magic» όπου ο καλλιτέχνης περνά μια ξέφρενη χλιδάτη νύχτα στην πόλη της αμαρτίας παρέα με φίλους και εντυπωσιακές γυναίκες, αποφάσισε να προσφέρει στους αναγνώστες του μερικές χρήσιμες πληροφορίες με προτάσεις για το πού να περάσουν στο Βέγκας σαν πραγματικοί σούπερ σταρ!

Πού θα μείνετε:

Aria Sky Villas 
IMG_2631-1-1200x900
Η πολυτελής μεζονέτα των 650τ.μ. βρίσκεται στον 58ο όροφο του Aria Resort & Casino. Κρατιέστε; Έχετε στη διάθεσή σας προσωπικό μπάτλερ, δικό σας γυμναστήριο, και κομμωτήριο... Τρεις κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρία για 12 άτομα, δωμάτιο για μπιλιάρδο, ειδικό δωμάτιο για μασάζ και σάουνα. Αν θέλετε κι άλλη πολυτέλεια, μια λιμουζίνα σας μεταφέρει προς και από το αεροδρόμιο...

Πού θα σας περιποιηθούν:

Espa At Vdara 
vdara-architecture-espa-whirlpool.tif_.image_.1920.1080.high_-1200x675
Βρίσκεται απέναντι από το Aria και το Vdara ξενοδοχείο, το ESPA απλώνεται σε μια έκταση 1672 τετραγωνικών μέτρων, καθαρής πολυτέλειας. Πρόσφατα το Travel Guide το αντάμειψε με πέντε αστέρια... Εδώ ο υπερτυχερός πελάτης απολαμβάνει μια υπέροχη ολιστική θεραπεία όπου πρώτης τάξεως επαγγελματίες φροντίζουν να χαλαρώσουν κάθε κύτταρο. Η καλύτερη αποτοξίνωση μετά από αχαλίνωτα non stop πάρτι.

Πού θα νιώσετε ανατριχίλες:

Maverick Helicopter
gabe-ginsberg-getty
Δείτε τα εκτυφλωτικά φώτα του Βέγκας από τη θέση ενός ελικοπτέρου. «Ο καλύτερος πιλότος του κόσμου, ο γοητευτικός Joe Munoz... Ο ίδιος έχει βρεθεί στο τιμόνι έχοντας δίπλα του διάσημους όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Λεονάρντο Ντι Κάπριο...», γράφει ο Dobson.

Πού να φάτε:

Picasso
Bellagio-Picasso-Patio-HiRes-1-1200x798
Το εστιατόριο στο Bellagio Hotel εκτός από τη γευστική εμπειρία που προσφέρει, θα δείτε μερικά και μερικά από τα έργα του Πικάσο στους τοίχους, αξίας πάνω από 100 εκατ. δολάρια. Ο executive σεφ Julian Serrano, ενώ εσείς θα...χαζεύετε τα πολύτιμα αυτά έργα, θα σας ετοιμάζει πιάτα εμπνευσμένα από τη γαλλική και ισπανική κουζίνα. Εδώ μάλιστα, γυρίστηκε και η σκηνή του δείπνου της Τζούλια Ρόμπερτ και του Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία «Oceans 11».
MGM-Grand-Joël-Robuchon-Main-Dining-1-1200x765
Le Cirque
Bellagio-Le-Cirque-Dining-Room2-1-1200x800
Το σκηνικό θυμίζει Moulin Rouge αλλά στο πιο πολύχρωμο... Τα δέκα εκλεκτά πιάτα του μενού απογειώνουν όλες τις αισθήσεις και φτάνουν στο αποκορύφωμα με τα υπέροχα γλυκά που ακολουθούν. Εδώ θα βρείτε γαρνιτούρες με αληθινά φύλα χρυσού και παγωτά με ξερό πάγο... Ο νέος executive chef Wilfried Bergerhausen κακομαθαίνει τους πελάτες του με επιδέξιο, μοναδικό τρόπο.

Πού πάνε οι άντρες:

Spearmint Rhino 
Φυσικά και υπάρχουν αρκετά στριπ κλαμπ στο Λας Βέγκας και ο καθένας έχει το αγαπημένο του, αλλά το Spearmint Rhino προσφέρει μια VIP εμπειρία με προβέ δωμάτια, λιμουζίνες και τα πιο όμορφα κορίτσια. Εδώ καταφτάνουν οι πιο διάσημοι σταρ.
Girl Collection By Floyd Mayweather

3-21-2017-4-17-57-PM
Ο θρύλος της πυγμαχίας Floyd Mayweather εγκαινίασε φέτος το καλοκαίρι το 558 τ.μ. στιπ κλαμπ, που λειτουργεί με γυμνόστηθες σερβιτόρες που είναι πρόθυμες να εξυπηρετήσουν τη VIP πελατεία του μαγαζιού.

Πού πάνε οι γυναίκες:

Chippendales 
Chipps_Tyson_Beckford6-1200x953
Το διαχρονικό στριπτιζάδικο με άντρες στο Βέγκας, προσελκύει ποικίλες διασημότητες. Εδώ έχουν δοθεί τα πιο ξέφρενα μπάτσελορ πάρτι, με χορευτές που συμμετέχουν σε διαδραστικά σόου ενώ προσφέρονται πακέτα για VIP πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου