Ο Πατούλης μετά της συζύγου πηγαίνει στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου (εικόνες)

Ουδείς καταλληλότερος του «ολόχρυσου» ζεύγους του Αμαρουσίου για να παρευρεθεί στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στις ΗΠΑ, από το ζεύγος Πατούλη.
Μετά την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ και τον Λευκό Οίκο (όπου μας χάρισε υπέρλαμπρες και… υπερατλαντικές στιγμές από το ταξίδι), ο δήμαρχος Αμαρουσίου έλαβε και δεύτερη πρόσκληση από τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να παρευρεθεί ως καλεσμένος του, στους εορτασμούς της εθνικής γιορτής.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» ο Γιώργος Πατούλης θα αναχωρήσει για την Ουάσιγκτον μαζί με τη γυναίκα του, ώστε να παρευρεθούν στην καθιερωμένη εκδήλωση του Λευκού Οίκου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ενώ -σύμφωνα πάντα με τη στήλη- ο κ. Πατούλης έλαβε και προσωπική πρόσκληση από τον πλανητάρχη και θα παραστεί σε δείπνο μαζί του και με την Ιβάνκα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ίσως είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που έλαβε προσωπική πρόσκληση από τον πλανητάρχη, ενώ οι υπόλοιποι που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου είναι προσκεκλημένοι της ομογένειας.
Λογικό, θα λέγαμε…