Άλλαξε ατζέντη ο Johnny Depp

Ο Johnny Depp βρίσκεται σε αισχρή οικονομική κατάσταση ώστε αναγκάστηκε να απολύσει την μάνατζέρ του, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να της δίνει τα ποσοστά που δικαιούται από τις συμφωνίες για τις ταινίες του και έκανε συμφωνία με μία αντίπαλη εταιρεία εκπροσώπησης.

Ο Depp τον προηγούμενο Οκτώβριο αποχώρησε από την εταιρεία UTA Tracey Jacobs, το διάσημο πρακτορείο που τον εκπροσωπούσε από το 1988 όταν έπαιζε στο
τηλεοπτικό σήριαλ «21 Jump Street» και τον μετέτρεψε σε έναν διεθνή κινηματογραφικό σούπερ σταρ.


Μία πηγή του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Page Six είπε ότι «ο Johnny Depp είπε στην Τζέικομπς και στην UTA πως δεν θέλει πλέον να πληρώνει τις προμήθειες από τις ταινίες του. Και αποχώρησε. Έτσι το αστέρι των Πειρατών της Καραϊβικής έκλεισε μία πιο συμφέρουσα συμφωνία με την εταιρεία CAA».

Αναφορικά με τις χαμηλότερες προμήθειες που συμφώνησε με την Creative Artists Agency (CAA) μία άλλη πηγή είπε ότι «δεν πήρε ειδική προσφορά», αλλά όσο τα οικονομικά του ηθοποιού δεν είναι καλά η εταιρεία έδειξαν «ευαισθησία πάνω σ’ αυτό και υπέγραψαν.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Johnny Depp από την UTA η πηγή πρόσθεσε ότι «με την Τρέισι Τζέικομπς ήταν για πάρα πολλά χρόνια μαζί, η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της. Έψαχνε μία αλλαγή». Ωστόσο από την πλευρά τους οι δύο εταιρείες αρνήθηκαν να σχολιάσουν την μετακίνηση του Depp.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ