Ένα μοντέλο με καμπύλες στην πασαρέλα για τον Μάικλ Κορς

Ο σχεδιαστής Μάικλ Κορς παρουσίασε για πρώτη φορά σήμερα ένα μοντέλο με καμπύλες, την Άσλεϊ Γκράχαμ, στο πλευρό διάσημων μοντέλων, μικρότερων αναλογιών, όπως η Μπέλα Χάντιντ και η Κένταλ Τζένερ.
Στο πλαίσιο της επίδειξης για την συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας του Νεοϋορκέζου δημιουργού στην Εβδομάδα Μόδας, η Άσλεϊ Γκράχαμ, που φοράει νούμερο 48, ήταν ντυμένη με ένα γούνινο γκρι σακάκι συνδυασμένο με ένα μαύρο φόρεμα.

pdmskmond1
Η Αμερικανίδα καλλονή, 28 ετών, την οποία ακολουθούν 3 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου στο Instagram, έχει ήδη καταρρίψει κάθε ταμπού περί αναλογιών από τον περασμένο χρόνο καθώς υπήρξε η πρώτη γυναίκα που πόζαρε στο αφιέρωμα με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated. Επιπλέον φωτογραφήθηκε μαζί με άλλα μοντέλα στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue του Μαρτίου.
Ο Μάικλ Κορς δείχνει να εξελίσσεται σε σύγκριση με την Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου, όταν ο ίδιος εξηγούσε στην USA Today ότι του ήταν αδύνατο να συμπεριλάβει μοντέλα με πλούσιες αναλογίες για «υλικοτεχνικούς» λόγους.
Την ώρα εξάλλου που πολλοί διάσημοι οίκοι αποφασίζουν να μη συμμετάσχουν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης επιλέγοντας εκείνη του Παρισιού ή του Λος Άντζελες, ο 57χρονος σχεδιαστής συνεχίζει να προσελκύει με τις δημιουργίες του το ενδιαφέρον διάσημων όπως της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι και του συντρόφου της Ράιαν Ρέινολντς, που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις των υψηλών προσκεκλημένων.
pdmskmond2
pdmskmond3
pdmskmond4
pdmskmond5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου