ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ Επιτέλους είπε «Σε αγαπώ». Το εννοεί;

Άκουσες επιτέλους αυτή τη μικρή αλλά τόσο σημαντική δήλωση: «Σε αγαπώ». Και παρόλο που θα έπρεπε να χαίρεσαι, δεύτερες σκέψεις περνούν σαν τρελές από το μυαλό σου.  Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου εννοεί τη μεγαλεπήβολη δήλωσή του, αφού οι παράγοντες διαφέρουν:
  • Ορίζετε και αντιλαμβάνεστε διαφορετικά την αγάπη
  • Έχεις συγκεκριμένες προσδοκίες από την αγάπη
  • Οι ανασφάλειές σου σε εμποδίζουν να δεις την κατάσταση πιο καθαρά
  • Οι πράξεις, τα λόγια και η συμπεριφορά του σε μπερδεύουν για τα συναισθήματά του

Πώς μπορείς, λοιπόν, να ξέρεις αν όντως το εννοεί;
Σου συμπεριφέρεται καλά
Ένας άντρας που σε αγαπάει λαμβάνει υπόψη του τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σαν να είναι δικά του. Ενδιαφέρεται επίσης, για τη ψυχική και σωματική σου υγεία και κάνει προσπάθειες να βελτιώσει τη ζωή σας. Δεν συμπεριφέρεται καλά μόνο σε σένα, αλλά κάνει το ίδιο στους φίλους και την οικογένειά σου.
Θέλει να περνάτε χρόνο μαζί
Δεν αφήνει τις ημέρες να περνούν χωρίς να συναντιέστε και όταν έχει χρόνο, επιλέγει να τον περνάει μαζί σου. Αν έχετε σχέση από απόσταση, φροντίζει να περνάει χρόνο μαζί σου όποτε του το επιτρέπει το πρόγραμμά του και είστε μαζί στις σημαντικές γιορτές, όπως Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά ή τα γενέθλιά σου.
Είσαι προτεραιότητά του
Είσαι η βασική του προτεραιότητα και κρατά επαφή όταν δεν συναντιέστε. Σε σκέφτεται όταν παίρνει αποφάσεις και θέλει να κάνετε πράγματα που σου αρέσουν. Όταν μιλάει, χρησιμοποιεί περισσότερες φορές το «εμείς», παρά το «εγώ» και είσαι μέσα στα μελλοντικά του πλάνα.
Νοιάζεται για σένα
Ένας άντρας που σε αγαπάει, χαίρεται όταν σου συμβαίνουν καλά πράγματα. Δείχνει κατανόηση όταν περνάς από δύσκολες προκλήσεις και σε στηρίζει στις καλές και τις άσχημες στιγμές σου. Σε σκέφτεται και σου κάνει μικρές εκπλήξεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τέλος, σε κάνει να θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου